قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

عوامل اصلی رفلاکس معده چیست؟ + خوردنی‌هایی برای درمان رفلاکس معده

رفلاکس معده و یا بازگشت اسید معده به مری مشکلی در سیستم گوارش و روند هضم غذاست. برای درمان سریع و راحت این مشکل دردناک تغییری در برنامه غذایی خود ایجاد کنید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، رفلاکس اسید نشانه‌ای از التهاب معده و وضعیتی است که اسید‌های بیشتری یا اضافی در معده تولید می‌شود که باعث نفخ، درد، سوزش و التهاب می‌شوند؛ و اگر به موقع درمان نشوند می‌توانند تبدیل به بیماری‌های مزمن رفلکس اسیدی یا رفلکس معده به مری شوند.

عوامل اصلی و مهم ایجاد و تشدید رفلاکس معده عبارتند از:

رژیم‌های غذایی ناسالم

خوردن غذا‌های تند یا غذا‌های چرب

بارداری

اختلالات گوارشی

علائم و نشانه‌های رفلاکس معده

برخی از علائم شایع مرتبط با رفلاکس اسید احساس سوزش در شکم و قفسه سینه و احساس درد در شکم و قفسه سینه، آروغ زدن، استفراغ، تهوع، تلخ شدن دهان، التهاب معده و گلودرد است.


در ادامه برخی از غذا‌های برای کاهش اسید معده را به شما معرفی می‌کنیم:

زنجبیل: همانطور که می‌دانید زنجبیل فواید بسیار زیادی دارد و برای بدن بسیار مفید است و به سلامت آن کمک بسزایی می‌کند، زنجبیل دارای آنزیم‌های خاصی است و می‌توانند در خنثی‌سازی رفلاکس اسید معده کمک کند و می‌توانند رفلاکس اسید معده را درمان کند.

موز: موز میوه‌ای است که می‌توان از آن به عنوان خنک کننده معده نام برد چرا که PH بالایی دارد و می‌تواند در کاهش تولید اسید معده موثر باشد.

ماست: ماست داری پروبیوتیک است و می‌تواند معده را با لایه‌ای از باکتری‌ها بی خطر و سالم بپوشاند که نتیجه این عمل کاهش رفلاکس اسید معده است و نمی‌گذارد که معده اسید تولید کند.

خربزه: میوه‌ای است که بهترین خنک کننده معده محسوب می‌شود که می‌تواند مانع تولید مایعات اضافی دستگاه گوارش شود که نتیجه این عمل این است که رفلاکس اسید کاهش می‌یابد و التهاب معده نیز درمان می‌شود.

سبزیجات: سبزیجات دیگر مواد غذایی سالمی هستند که بسیار قلیایی هستند به این معنی که می‌توانند تولید اسید معده را بطور موثری خنثی کنند.

بلغور جو دوسر: بلغور جو دو سر یک دانه سالم به شمار می‌آید و می‌تواند دیواره معده را با لایه‌ای از ژلاتین بپوشانند که در نتیجه این عمل فعالیت‌های اسیدی کاهش می‌یابد.

آدامس: جویدن آدامس می‌تواند باعث افزایش تولید بزاق دهان شود که در پی این عمل، براق دهان می‌تواند تولید اسید معده را خنثی و درمان کند./صداوسیما

ارسال نظر
آخرین اخبار