دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ارائه طرح توقف ارسال کمک نظامی به اوکراین از سوی قانونگذاران آمریکایی

امروز لایحه‌ای از سوی قانونگذاران آمریکا برای توقف ارسال کمک نظامی به اوکراین ارائه شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر قانونگذاران آمریکایی امروز (سه‌شنبه) با ارائه لایحه‌ای خواستار متوقف کردن ارسال کمک نظامی به اوکراین تا زمانی شدند که تنش در مرز‌های جنوبی آمریکا از بین برود.

طبق گزارش اسپوتنیک، «مت روزندیل» نماینده مجلس نمایندگان آمریکا، در بیانیه‌ای با اعلام آنکه امروز لایحه‌ای از سوی قانونگذاران آمریکا برای توقف ارسال کمک نظامی به اوکراین ارائه شده است، گفت: «این لایحه دولت آمریکا را از ارائه کمک‌های نظامی و امنیتی به اوکراین تا زمانی منع می‌کند که سیستم دیوار مرزی در مرز جنوبی تکمیل شود و کنترل عملیاتی مرز جنوبی آمریکا به دست آید.»

«اندی بیگز، باب گود، مت گاتز، پل گوسار، جودی هایس، مری میلر، رالف نورمن، بیل پوزی و رندی وبر» قانونگذاران آمریکایی بودند که امروز این لایحه را ارائه کردند.

جمهوریخواهان آمریکا بار‌ها از «جو بایدن» رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا، به دلیل شکست در مقابله با بحران در مرز جنوبی این کشور انتقاد کرده‌اند. مرز جنوبی آمریکا جاییست که سال گذشته رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از آن ثبت شد.

حزب جمهوریخواه می‌گوید این که کل کاروان‌های مهاجر به سمت مرز‌های آمریکا هجوم آورده‌اند را می‌توان به دلیل رویکرد سست بایدن در قبال مهاجرت غیرقانونی و بودجه ناکافی پروژه‌ها برای جلوگیری از آن دانست.

از طرفی در حال حاضر تنش اوکراین و روسیه که از سال ۲۰۱۴ و با الحاق کریمه آغاز شده بود، رو به وخامت گذاشته است، در این میان کشور‌های غربی و به ویژه آمریکا در تلاشند تا روسیه را در حال برنامه‌ریزی برای حمله به کی‌یف نشان دهند، ادعایی که بار‌ها از سوی مسکو رد شده است.

شب گذشته «دیمیترو کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین، در کنفرانسی خبری با همتای آلمانی خود مدعی شد که روسیه در تلاش برای جدایی میان اوکراین و غرب است و گفت: «اصلا مهم نیست تا چه حد روسیه تلاش کند. این کشور نمی‌تواند شکافی میان ما و غرب ایجاد کند.»

«امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، نیز در سفر خود به مسکو دیداری با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود داشت تا راهی برای کاهش تنش‌ها بیابد و از عدم برنامه‌ریزی روسیه برای حمله به اوکراین اطمینان حاصل کند.

«لیز تراس» وزیر امورخارجه انگلیس، هم مدعی است اکنون که روسیه می‌گوید قصد حمله به اوکراین را ندارد، اگر کوچکترین اقدامی از سوی مسکو علیه کی‌یف انجام شود، متحدان ناتو پیامدی وخیم را رقم خواهند زد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر