گفت‌وگوی تلفنی وزیر خاجه آمریکا با همتای صهیونیستی‌اش درباره ایران-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خاجه آمریکا با همتای صهیونیستی‌اش درباره ایران

وزیر امور خارجه آمریکا در توصیف گفت‌وگوی تلفنی خود با همتای صهیونیستی‌اش گفت که روابط دوجانبه واشنگتن و تل‌آویو دربرابر ایران و روسیه مهم است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا گفتگو با «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی را فوق‌العاده توصیف کرد و گفت که روابط ایالات متحده با رژیم صهیونیستی در مواجهه با چالش‌هایی، چون ایران حائز اهمیت است.

وی در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، در ارتباط با گفت‌وگوی خود با لاپید نوشت: «امروز (سه‌شنبه) گفت‌وگوی عالی با یائیر لاپید وزیر خارجه و نخست‌وزیر جایگزین اسرائیل داشتم. روابط دوجانبه مستحکم ایالات متحده و اسرائیل در مواجهه با چالش‌های مشترک از جمله خطرات تهاجمات بیشتر روسیه علیه اوکراین و تهدیدات ایران حائز اهمیت است».

با شروع دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین بین تهران و طرف‌های برجام که با حضور آمریکا به عنوان عضو خارج شده از توافق در حال انجام است، مقامات رژیم صهیونیستی نیز در کنار شرکای غربی خود، لفاظی و جوسازی علیه این گفتگو‌ها را از سر گرفته‌اند و تلاش می‌کنند تا ایران را به عنوان یک تهدید جلوه دهند.

اخیراً نیز «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دو بار در مناسبات مختلف گفته است که تل‌آویو بر ضربه زدن به ایران متمرکز است و به هیچ‌گونه توافق جامعه بین‌الملل با ایران پایبند نخواهد بود. مقام‌های صهیونیست و آمریکایی بار‌ها گفته‌اند که در قبال ایران اختلافاتی با یکدیگر دارند، اما در عمل هر دو سیاست‌های ضد ایرانی و فشار به جمهوری اسلامی را پیش می‌برند.

بنت اخیراً در گفتگو با روزنامه جروزالم‌پست ضمن ابراز مخالفت با هرگونه توافق با ایران گفت: «راهبرد اسرائیل به اینکه توافقی وجود داشته باشد یا خیر، بستگی ندارد. ما خودمان از خود محافظت می‌کنیم. حتی اگر توافقی هم صورت بگیرد، ما به آن متعهد نخواهید بود. ما آزادی خود برای آنکه اقدامی انجام دهیم را حفظ می‌کنیم».

دور فعلی مذاکرات وین در حالی پیش می‌رود که گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره روند این مذاکرات وجود دارد، اما تقریباً نظر تمامی طرف‌ها به این سمت پیش می‌رود که علی‌رغم شکاف‌های باقیمانده، همچنان امکان رسیدن به توافق در مذاکرات وین وجود دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار