۶ توصیه مهم برای سلامت پاها-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

۶ توصیه مهم برای سلامت پاها

پا به عنوان یکی از اعضای مهم بدن که سلامت آن کمتر مورد توجه قرار می گیرد به راحتی مستعد تماس با انواع آلودگی ها و عفونت های باکتریایی است و به همین دلیل دانستن نکات بهداشتی برای مراقبت از پاها حائز اهمیت است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 10
کد خبر: ۱۲۱۶۲۹

یه گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه خبری "چیانگ ری تایمز" در مطلبی تخصصی به برخی نکات مهم برای حفظ سلامت پاها اشاره کرده که لازم است هر روز انجام شود.


۱- پاهای خود را تمیز و خشک نگه دارید

همه افراد از شرایط و زمان کافی برای پاکسازی منظم ناخن ها برخوردار نیستند بنابراین لازم است بهداشت پاها را به طور منظم رعایت کنید که سلامت پاها حفظ شود. ابتدا با تمیز و خشک نگه داشتن پاهای خود شروع کنید. خیس و مرطوب بودن پاها، شرایط را برای جذب قارچ در ناخن و پاشنه پا فراهم می کند. هنگام ورود به خانه پاهای خود را با آب و صابون شسته و با حوله خشک کنید. همچنین با توجه به شرایط و فعالیت های روزانه، جوراب مناسب و باکیفیت بپوشید.

 

۲- ناخن های پا را به درستی کوتاه کنید

ناخن های نامناسب، کثیف و بلند علاوه بر آنکه ظاهر زیبایی ندارند، همچنین مکان مناسبی برای تجمع قارچ ها هستند. تجمع قارچ ها در طولانی مدت ممکن است استفاده از داروهای ضد قارچ را ضروری کند. به همین دلیل بهتر است همواره ناخن های خود را کوتاه و تمیز نگه دارید.

 

۳- از پوشیدن کفش دیگران خودداری کنید

شما نمی دانید چه مقدار باکتری و آلودگی داخل کفش هایی وجود دارد که روزانه استفاده می شوند. این باکتری‌ها می‌توانند به پاهای شما نفوذ کرده و باعث عفونت‌های پوستی شوند. بنابراین از پوشیدن کفش دیگران و قرض دادن کفش خودتان خودداری کنید.

 

۴- کفش های تنگ را انتخاب نکنید

اکثر افراد در حفظ سلامت پای خود به جزئیات کوچک توجه ندارند. پوشیدن صندل‌های تنگ و کفش‌های پاشنه‌دار ممکن است ظاهری شیک داشته باشد اما در پایان روز موجب ورم پاها و آسیب دیدن آنها می شود.

 

۵- سلامت پاهای خود را بررسی کنید

هر هفته وضعیت ظاهری پاهای خود را کنترل کنید. تغییر رنگ ناخن، پوسته شدن کف پا یا کثیفی بین ناخن ها را مورد توجه قرار دهید. یک مشکل جزئی را می توان به راحتی و قبل از تشدید علائم از طریق رعایت بهداشت و مصرف دارو برطرف کرد.

 

۶- سطح قند خون خود را کنترل کنید

نتایج مطالعات نشان می دهد میزان قند خون رابطه مستقیمی با سلامت پاها دارد. بنابراین، با انجام فعالیت بدنی بیشتر و رعایت یک رژیم غذایی متعادل، عادات خوب را در زندگی خود ایجاد کنید. این نه تنها به پاها بلکه به سلامت کل بدن کمک می کند./ایسنا

 

ارسال نظر