اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است!

شمخانی: ملتی که هفت‌تیرکشان عالم را به پای میز مذاکره کشانده شکست ناپذیر است

دبیر شورای عالی امنیت ملی در توئیتی نوشت: ملتی که هفت‌تیرکشان عالم را مجبور کرده که با احترام به استقلالش پای میز مذاکره بیایند، شکست ناپذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 10
کد خبر: ۱۲۱۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز (پنجشنبه) همزمان با ادامه دور هشتم مذاکرات وین و در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در توئیتی نوشت: ملتی که ۴۳ سال با جهاد در جبهه‌های نظامی، علمی و فرهنگی، هفت‌تیرکشان عالم را مجبور کرده که با احترام به استقلالش پای میز مذاکره بیایند، شکست ناپذیر است.

 

وی افزود: چنانچه «لبیک یا خمینی» گره جنگ تحمیلی را به نفع جبهه انقلاب گشود، امروز با شعار «لبیک یا خامنه‌ای» باید ⁧‫جهاد تبیین‬⁩ را آغازکرد.

 

ادامه دور هشتم مذاکرات وین برای رفع تحریم ها از سه شنبه ۱۹ بهمن ماه در پایتخت اتریش از سر گرفته شد. جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده که به دنبال توافق خوب و قابل اتکاست و بر اقدام عملی و ملموس طرف مقابل به ویژه آمریکا برای حصول توافق تاکید کرده است./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار