ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

اظهارات ایران‌هراسانه لاپید در حضور وزیر خارجه آلمان

اظهارات ایران‌هراسانه لاپید در حضور وزیر خارجه آلمان وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در نشست خبری با همتای آلمانی علیه ایران اتهام‌زنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 10
کد خبر: ۱۲۱۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری مشترک با «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان ضمن اشاره به مذاکرات در وین برای رفع تحریم‌های غیرقانونی اعمال شده علیه ایران، اتهام‌زنی‌های بی سند مقام‌های تل‌آویو را تکرار کرد.

 

«آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان چهارشنبه (دیروز) برای دیدار با مقام‌های رژیم صهیونیستی به فلسطین اشغالی رفته و امروز پنجشنبه در قدس اشغالی با همتای صهیونیست خود دیدار دوجانبه ترتیب داده است.

 

«یائیر لاپید» که علاوه بر وزارت خارجه رژیم صهیونیستی عهده‌دار منصب نخست‌وزیر گردشی کابینه کنونی این رژیم است، در کنفرانس خبری مشترک با این مقام ارشد آلمانی از رایزنی دو طرف درباره مذاکرات وین و برنامه هسته‌ای ایران خبر داد.

 

وزیر خارجه تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب‌ آسیا مدعی شد: «من و خانم بائربوک درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران که در وین در حال برگزاری است و آلمان هم بخشی از آن است، صحبت کردیم. من موضع اسرائیل را مطرح کردم مبنی بر اینکه ایران هسته‌ای نه تنها اسرائیل بلکه کل جهان را به مخاطره می‌اندازد».

 

این مقام ارشد کابینه رژیم صهیونیستی با تکرار ادعای منسوخ و بی اساس این رژیم علیه مواضع منطقه‌ای ایران ادعا کرد: «سه کشور اروپایی (فرانسه، آلمان و انگلیس) همچنین نمی‌توانند تهدیدات ایران فراتر از برنامه هسته‌ای اش را نادیده بگیرند».

یائیر لاپید سپس مدعی شد: «ایران، همان حزب‌الله در شمال (فلسطین اشغالی) و ایران همان حماس در جنوب (فلسطین اشغالی) است. ایران صادرکننده تروریسم است از یمن گرفته تا بوئنوس آیرس».

نخست‌وزیر گردشی رژیم اشغالگر قدس در این نشست خبری به تندی علیه آپارتاید خواندن رژیم صهیونیستی موضعگیری کرد. به ادعای او، درباره «تلاش‌های شرم آور» در جهان برای ترسیم رژیم صهیونیستی به عنوان یک نظام آپارتاید در جریان است.

 

وی به شدت علیه کارزار آپارتاید خواندن رژیم صهیونیستی موضع گرفت و در کنار وزیر خارجه آلمان مدعی شد که این تلاش‌ها «بخشی از کارزار نادیده گرفتن حق اسرائیل برای موجودیت به عنوان کشور مردم یهودی است».

 

یادیر لاپید سپس به تعریف و تمجید از مواضع آلمان در قبال رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: «آلمان دوست وافعی است که اسرائیل می‌تواند روی حمایتش حساب کند...اتحاد ما با آلمان یکی از مهم‌ترین روابط ما است، ارتبازات ما در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی میتنی بر ارزش‌های دموکراتیک و لیبرال است».

 

یائیر لاپید چندی قبل در گفت‌وگوی تلفنی با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه، علیه ایران و مذاکرات وین حرف زده بود. به روایت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، گفت‌وگو با ماکرون درباره موضوعاتی چون «چالش‌های منطقه‌ای، گفت‌وگوهای هسته‌ای و درخواست اسرائیل برای فشار بر ایران» بود .

 

اتهام زنی این مقام رژیم اشغالگر قذس علیه ایران در شرایط طرح شده که ادامه دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌ها از روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن ماه در شهر وین پایتخت اتریش از سر گرفته شد. علی باقری در رأس هیأتی روز سه‌شنبه به وین رفت و رایزنی‌ها در سطوح مختلف در پایتخت اتریش در جریان است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار