ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

مشارکت ۵۲ میلیارد تومانی مردم در اطعام نیازمندان

علیرضا عسگریان در برنامه زنده تلویزیونی روی خط خبر، با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴۸ هزار یتیم و ۱۲۲ هزار فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد هستند، افزود: میانگین رقم پرداختی به فرزندان ایتام از سوی حامیان ۲۵۰ هزار تومان و برای فرزندان محسنین ۱۱۳ هزار تومان است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 27
کد خبر: ۱۲۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، عسگریان از جذب ۵۱ هزار حامی طرح ایتام و محسنین از ابتدای ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: مردم نیکوکار ایران تا امروز ۵۲ میلیارد تومان برای اطعام نیازمندان کمک کرده‌اند.

 

علیرضا عسگریان در برنامه زنده تلویزیونی روی خط خبر، با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴۸ هزار یتیم و ۱۲۲ هزار فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد هستند، افزود: میانگین رقم پرداختی به فرزندان ایتام از سوی حامیان ۲۵۰ هزار تومان و برای فرزندان محسنین ۱۱۳ هزار تومان است.

 

وی با اشاره به اینکه از ابتدای ماه رمضان بیش از ۵۱ هزار نفر حامی جدید برای فرزندان ایتام و محسنین جذب شده است، ادامه داد: امیدواریم تا پایان ماه مبارک رمضان تعداد حامیان کل کشور به مرز ۷۰۰ هزار حامی برای ایتام و محسنین برسیم.

 

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد مجموع کمک‌های مردمی در طرح ایتام و محسنین در سال ۹۷ را حدود ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: مردم نیکوکار ایران در طول ماه مبارک رمضان امسال تاکنون بیش از یک میلیارد تومان فقط از طریق مراجعه به سایت کمیته امداد در طرح ایتام و محسنین مشارکت کرده‌اند که این رقم با در نظر گرفتن سایر روش‌های مشارکت مردمی، بسیار بیشتر است.

 

عسگریان از مشارکت ۵۲ میلیارد تومانی مردم برای اطعام نیازمندان در ماه رمضان خبر داد و خاطرنشان کرد: در ماه رمضان ارائه ۱۲۸ هزار بسته غذایی برای محرومان را پیش‌بینی کرده بودیم که تا امروز بیش از نیمی از این بسته‌ها توزیع شده است.

 

وی اضافه کرد: همچنین برای ماه مبارک رمضان امسال ۲ میلیون مورد اطعام محرومان در نظر گرفته شده است که این طرح مطابق برنامه در حال انجام است.

 

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد روش‌های مختلف مشارکت مردم در طرح‌های ایتام، محسنین و اطعام نیازمندان را تشریح کرد و گفت: مردم عزیز ایران می‌توانند تنها با پنج هزار تومان در پویش افطاری ساده برای هموطنان سیل زده مشارکت کنند یا با در نظر گرفتن ماهانه ۵۰ هزار تومان از طریق سایت کمیته امداد به عنوان حامی ایتام و محسنین مشارکت کنند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار