سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

بسته‌های غذایی 200 هزار تومانی ویژه رمضان توزیع می شود

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد از توزیع بسته‌های غذایی ویژه ماه رمضان بین مددجویان کمیته امداد در مناطق محروم و خیلی محروم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر ، علیرضا عسگریان ، با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۳ میلیارد تومان بسته غذایی بین مددجویان توزیع شده است، گفت: هدف گذاری امسال کمیته امداد برای توزیع بیش از ۲۰ میلیارد تومان بسته غذایی در ماه رمضان است. این کمک‌ها در مناطق محروم و خیلی محروم توزیع می‌شود.

 

وی با بیان اینکه بر اساس هدف گذاری کمیته امداد، قرار است حداقل یک چهارم مددجویان بسته غذایی بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومانی دریافت کنند، افزود: تمام این بسته‌های غذایی از سوی خیران تهیه می‌شود. این خیران در سال‌های گذشته نیز به شکل‌های مختلف بسته‌ها و وعده‌های غذایی را در اختیار مددجویان قرار می‌دادند. همچنین برخی از خیران با هماهنگی کمیته امداد بن‌هایی را تهیه و از رستوران‌های خاصی برای مددجویان غذا تهیه می‌کردند. بخش زیادی از کمک‌ها هم به شکل غذایی تهیه شده و از سوی خیرین در اختیار مددجویان در قالب ولیمه و… توزیع می‌شد.

 

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با تاکید بر اینکه این بسته‌های غذایی رمضان با اولویت مناطق خیلی محروم توزیع می‌شوند، اظهار کرد: مناطقی مانند سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویر احمد و… از جمله مناطق خیلی محروم هستند. خیریه‌های این مناطق نیز در میزان کمک‌ها محدودیت دارند اما در تهران و شهرهای بزرگ اگرچه محرومان زیادی وجود دارند، اما خیریه‌های متعددی نیز هستند که این خیریه‌ها خارج از کمیته امداد نیز کارشان را هرساله انجام می‌دهند.

 

عسگریان در مورد زمان توزیع این بسته‌ها نیز گفت: این بسته‌های غذایی عمدتاً تا دهم ماه مبارک رمضان توزیع می‌شوند و در نهایت توزیع آنها تا ۲۰ ماه مبارک رمضان به پایان می‌رسد.

ایسنا

ارسال نظر