ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت!

برداشته شدن پرچم سفارت انگلیس در کی‌یف

برداشته شدن پرچم سفارت انگلیس در کی‌یف منابع خبری از برداشته شدن پرچم سفارت انگلیس در کی‌یف خبر می دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری نووستی روسیه خبر داد که پرچم انگلیس بر فراز ساختمان سفارت انگلیس در کی‌یف برداشته شده است.

این خبرگزاری به نقل از خبرنگار خود در کی‌یف خبر داد که چراغ سفارت در حال حاضر خاموش بوده و هیچ نگهبانی در نزدیکی ساختمان سفارت قرار ندارد.

اوکراین و کشورهای غربی مدعی حمله قریب الوقوع روسیه به این کشور هستند، ادعایی که مسکو آن را رد کرده است.

وزارت امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرد که سفارت این کشور در کی‌یف خدمات کنسولی را به دلایل امنیتی متوقف کرده است.

این در حالی است که رئیس هیئت اتحادیه اروپا در اوکراین اعلام کرده است که همچنان در اوکراین باقی خواهد ماند و فعالیت‌هایش را ادامه می‌دهد.

سفارت آمریکا در کی‌یف نیز اعلام کرد وزارت امور خارجه این کشور به کارکنان سفارت که کارشان به فعالیت‌های اضطراری مرتبط نیست، دستور داد اوکراین را ترک کنند. سفارت آمریکا در توییتی اعلام کرد: «امروز وزارت خارجه به کارکنان غیر اضطراری ایالات متحده در سفارت دستور داد به دلیل گزارش‌های مستمر در مورد استقرار نظامی روسیه در مرز با اوکراین که نشان‌دهنده احتمال اقدام نظامی قابل توجه است، سفارت را ترک کنند.»

از سوی دیگر وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی با صدور هشداری جدید برای سفر به اوکراین اعلام کرد: «در پی ادامه تنش ها و نگرانی از تشدید تنش در اوکراین، وزارت امور خارجه از شهروندان اسرائیلی مقیم اوکراین می خواهد هر چه سریعتر این کشور را ترک کنند».

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه بیانیه خود همچنین از شهروندان اسرائیلی که قصد دارند در آینده نزدیک به اوکراین بروند، خواست تا سفر خود را در این زمان لغو کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار