هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

خروج نظامیان انگلیس و آمریکا از اوکراین

خروج نظامیان انگلیس و آمریکا از اوکراین وزارت دفاع انگلیس و آمریکا از خروج سربازان و مربیان نظامی خود از اوکراین خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر یکی از مقامات وزارت دفاع انگلیس، امروز (شنبه) اعلام کرد که تمام نیروهای نظامی انگلیس تا آخر این هفته از اوکراین خارج می شوند. این مقام ادعا کرد که دلیل این اقدام، حمله ناگهانی روسیه به اوکراین است.

الجزیره نیز به نقل از یکی از مقامات آمریکا اعلام کرد که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا دستور داده تا ۱۵۰ مربی نظامی این کشور از اوکراین خارج شوند. بنابر اعلام پنتاگون، وزیر دفاع آمریکا نیز دستور داد تا نیرو‌های گارد ملی آمریکا که در اوکراین حضور دارند به طور موقت به خارج از کشور اعزام شوند.

به گزارش ایندیپندنت، این دستور در حالی صادر می شود که وزارت امور خارجه انگلیس روز جمعه به شهروندان این کشور توصیه کرد از «هرگونه سفر» به این کشور اروپای شرقی جلوگیری شود و به همه اتباع انگلیسی در اوکراین هشدار داده شده تا در اسرع وقت این کشور را ترک کنند.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز روز گذشته از اتباع آمریکایی خواست تا طی دو روز آینده اوکراین را ترک کنند و ادعا کرد «تهاجم روسیه» می‌تواند با یک حمله هوایی آغاز شود و این مسئله خروج از کشور را با مشکل مواجه خواهد کرد.

گفته می شود امروز (شنبه) جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا قصد دارد در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین، همتای روس خود تنش ها در این منطقه را کاهش دهد. این در حالی است که مقامات روسیه بارها ادعای برنامه ریزی برای حمله به اوکراین را رد کرده است.

درپی ادعاهای آمریکا و غرب درباره حمله روسیه به اوکراین، واشنگتن چندین هزار نفر از نیرو‌های نظامی ارتش خود را به کشور‌های اروپای شرقی و نزدیکی مرزهای روسیه اعزام کرده است. تنها بیش از ۳ هزار نیروی نظامی آمریکایی به منظور تقویت جبهه شرقی ناتو به لهستان و رومانی اعزام شده‌اند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار