دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

خروج نظامیان انگلیس و آمریکا از اوکراین

وزارت دفاع انگلیس و آمریکا از خروج سربازان و مربیان نظامی خود از اوکراین خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر یکی از مقامات وزارت دفاع انگلیس، امروز (شنبه) اعلام کرد که تمام نیروهای نظامی انگلیس تا آخر این هفته از اوکراین خارج می شوند. این مقام ادعا کرد که دلیل این اقدام، حمله ناگهانی روسیه به اوکراین است.

الجزیره نیز به نقل از یکی از مقامات آمریکا اعلام کرد که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا دستور داده تا ۱۵۰ مربی نظامی این کشور از اوکراین خارج شوند. بنابر اعلام پنتاگون، وزیر دفاع آمریکا نیز دستور داد تا نیرو‌های گارد ملی آمریکا که در اوکراین حضور دارند به طور موقت به خارج از کشور اعزام شوند.

به گزارش ایندیپندنت، این دستور در حالی صادر می شود که وزارت امور خارجه انگلیس روز جمعه به شهروندان این کشور توصیه کرد از «هرگونه سفر» به این کشور اروپای شرقی جلوگیری شود و به همه اتباع انگلیسی در اوکراین هشدار داده شده تا در اسرع وقت این کشور را ترک کنند.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز روز گذشته از اتباع آمریکایی خواست تا طی دو روز آینده اوکراین را ترک کنند و ادعا کرد «تهاجم روسیه» می‌تواند با یک حمله هوایی آغاز شود و این مسئله خروج از کشور را با مشکل مواجه خواهد کرد.

گفته می شود امروز (شنبه) جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا قصد دارد در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین، همتای روس خود تنش ها در این منطقه را کاهش دهد. این در حالی است که مقامات روسیه بارها ادعای برنامه ریزی برای حمله به اوکراین را رد کرده است.

درپی ادعاهای آمریکا و غرب درباره حمله روسیه به اوکراین، واشنگتن چندین هزار نفر از نیرو‌های نظامی ارتش خود را به کشور‌های اروپای شرقی و نزدیکی مرزهای روسیه اعزام کرده است. تنها بیش از ۳ هزار نیروی نظامی آمریکایی به منظور تقویت جبهه شرقی ناتو به لهستان و رومانی اعزام شده‌اند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر