اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵ دارو‌های ممنوعه در سفر به عراق اعلام شد هشدار وقوع بارش‌های سیل‌آسا در ۴ استان؛ افزایش دمای کردستان تا ۴۷ درجه پلیس از دستگیری «بلاگر هنجارشکن» در تهران خبر داد هشدار درباره بیماری تب کریمه کنگو در این استان جزئیات طرح شیر مدارس در سال ۱۴۰۵ / توزیع شیر مدارس متوقف می‌شود؟ نامه‌های احساسی سارقان خودرو برای مال‌باختگان/ لطفاً شکایت نکنید! + عکس متهمان  فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد دستگیری ۱۱۷ نفر در مهمانی مختلط شبانه در رامسر؛ ماجرا چیست؟ هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با اعتبار خرید دیجی کالا و اسنپ پی جزئیات تعطیلی ادارات فردا یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها تعطیل شدند؟ شایان اویس قرن کیست؟ / دانشمند ایرانی تبار برنده مدال آباکوس ۲۰۲۶ تقویم تحصیلی دیگر تغییر نمی‌کند/ از تعطیلی سراسری مدارس در زمان جنگ دیگر خبری نیست امکان ثبت‌نام سرویس مدارس برای جاماندگان قوه قضائیه: صادق ساعدی نیا اجازه کافه‌داری ندارد

ساعات طرح ترافیک تهران کم می‌شود؟

ساعات طرح ترافیک تهران کم می‌شود؟ یک عضو شورای شهر تهران از احتمال کاهش ساعات طرح ترافیک پایتخت در صورت بدتر شدن شرایط کرونا در تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۱۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از اعضای شورای شهر تهران در این باره گفت: اخیرا جلسه‌ای در این زمینه برگزار نشده و امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آتی شاهد کاهش آمار کرونا در شهر‌های مختلف کشور از جمله تهران باشیم، ولی اگر شرایط بدتر شود و آمار افزایش یابد ناچار باید تصمیمات جدید اتخاذ کرد.

وی با اشاره به اینکه تصمیم درباره کاهش ساعات اجرای طرح ترافیک باید در شورای عالی ترافیک نهایی شود، گفت: شهرداری تهران نماینده‌ای در این شورا دارد و در صورت جمع‌بندی درباره کاهش ساعت طرح ترافیک در شورای شهر این موضوع از طریق کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران به معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منتقل خواهد شد و موضوع در شورای عالی ترافیک مطرح می‌شود.

این عضو شورای شهر گفت: اگر شرایط تهران و آمار مبتلایان کاهش نیابد قطعا باید بین بد و بدتر یکی را انتخاب کرد و آن هم کاهش ساعات طرح ترافیک است هرچند می‌دانیم کاهش ساعت طرح، افزایش ترافیک در سطح شهر به‌ویژه مناطق مرکزی را به همراه خواهد داشت.

همچنین چهارمین جلسه ستاد کرونا در شهرداری تهران با هدف پیگیری مصوبات جلسات گذشته در خصوص حمل‌ونقل عمومی و نیز تصمیم‌گیری در خصوص نحوه حضور ناظران مدیریت بحران در مترو برگزار شد. بر اساس این گزارش، در این جلسه قرار شد از ورود واکسن گریزان به مترو جلوگیری شود.

بر همین اساس، مسافران واکسن گریز یا کسانی که مبتلا به کرونا هستند کد ملی و نامشان از طریق سامانه «ایران من» برای شرکت بهره‌برداری مترو ارسال خواهد شد به عبارتی با اتصال این سامانه به سامانه فروش بلیت مترو این افراد امکان تردد در مترو را نخواهند داشت.

اما برخی از شهروندان و کارشناسان معتقدند که کاهش ساعات اجرای طرح ترافیک در کاهش آمار مسافران مترو و پیشگیری از کرونا موثر است. البته این مساله همیشه با انتقادات و نظرات مخالفی هم همراه بوده است. برخی معتقدند کاهش ساعات طرح بی‌فایده و غیر‌موثر و برخی می‌گویند این راهکار اثر بخش است.

در حال حاضر طرح ترافیک و طرح کنترل آلودگی هوا در روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۷ اجرا می‌شود و یکبار خروج از محدوده‌های ترافیکی از ساعت ۱۴:۳۰ به بعد رایگان است. البته در روز‌های پنج‌شنبه تنها محدوده کنترل آلودگی هوا از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۳ اجرا می‌شود. به گفته اعضای شورای شهر تهران و مسوولان ستاد مقابله با کرونا حدود نیمی از فوتی‌های کرونا مربوط به پایتخت است و با مقابله با ویروس کرونا و پیشگیری از انتقال آن آمار مبتلایان و فوتی‌های کشور کاهش می‌یابد.

مقامات شرکت بهره برداری مترو تهران درباره تاثیر طرح ترافیک بر مسافران مترو تهران معتقدند: کسانی که مترو سوارند جنس سفر آن‌ها با کسانی که از خودروی شخصی استفاده می‌کنند متفاوت است و تنها بخش اندکی از آن افراد همپوشانی دارند. بر اساس بررسی‌های انجام شده در دو سال اخیر کاهش طرح ترافیک تاثیر چندان و مستقیمی در مقابله با کرونا نداشته است.

به اعتقاد آنها، نباید صورت مساله که همان حمل‌ونقل عمومی است را پاک کرد و باید هر چه بیشتر اهتمام داشت تا این ناوگان توسعه یابد و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی هر چه بیشتر قابل اجرا باشد. این در حالی است که برخی اعضای شورای شهر تهران نیز می‌گویند اگر شرایط کرونا بدتر شود باید تصمیمات جدید اتخاذ کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار