موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

تبلیغات دولت قبل برای ورود بدون آگاهی مردم به بورس درست نبود

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت قبل تبلیغات بسیاری برای ورود مردم به بورس انجام داد که درست نبود زیرا ورود به بورس باید با آگاهی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۲۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمحمدحسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور طی سخنانی در برنامه تلویزیونی تهران 20 گفت: درست است که تفکیک قوا وجود دارد اما قوای سه‌گانه امروز با همکاری هم به دنبال حل مسائل کشور و مردم هستند.

 

وی ادامه داد: طی 2 سال آخر دولت قبل، رئیس جمهور وقت به علت‌های مختلف از جمله کرونا در مجلس حضور پیدا نمی کرد اما در این دولت تک تک نمایندگان 24 استان در قالب مجامع استانی با رئیس جمهور دیدار کردند و تا پایان سال همه نمایندگان دیدار خواهند داشت. همچنین هر دوشنبه نمایندگان با وزرا جلسه دارند و دولت هم سعی می کند با نمایندگان تعامل می کنند.

 

حسینی افزود: معاون اجرایی، معاون اول رئیس جمهور و وزرا به صورت مرتب با نمایندگان جلسه دارند. تا به امروز سوال مجلس از دولت سه مورد بوده و نمایندگان قانع شدند و در این پنج ماه رئیس جمهور هفت مرتبه در مجلس حضور پیدا کرده است.

 

حسینی در پاسخ به سوال مجری برنامه تهران 20 درباره این که راه حل فوری برای حل مشکلات اقتصادی وجود دارد یا خیر، گفت: باید وضعیتی که دولت کار خود را شروع کرد را بررسی کرد، دولت در اولین ماه تصدی امور در مرداد ماه برای پرداخت حقوق مشکل داشت، هر ماه باید 10 هزار میلیارد تومان اوراق بدهی دولت قبل را تسویه کنیم، با وجود این همه، آینده روشن است و دولت تمام توان خود را به کار بسته است، در دیپلماسی تاکید و اهمیت بر دیپلماسی اقتصادی است و همه توان دولت بر این تمرکز پیدا کرده است، صادرات نفت به مرحله ای رسیده است که دیگر تحریم ها توان مقابله با ملت ایران را ندارد.

 

حسینی افزود: اشکالات اساسی در اقتصاد ما وجود دارد و نیاز به اصلاحات اقتصادی وجود دارد.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: دولت در کوتاه مدت به دنبال افزایش عرضه در بازارها و کنترل قیمت ها و مبارزه با احتکار، گران فروشی و عرضه نامناسب است.

 

حسینی در پاسخ به تعامل دولت و مجلس در بحث بورس و خودروسازی که دغدغه های مردم است، گفت: دولت و مجلس در مسائل کلی هم سو هستند اما در عین حال بحث های تخصصی و کارشناسی وجود دارد، دولت می تواند سهم خود را از صنعت خودرو کنار گذاشته و تنها به مدیریت کلان و نظارت بپردازد.

 

وی ادامه داد: در مساله بورس هم تحقیق و تفحص مجلس از عملکرد دولت قبل ادامه دارد، در دولت قبل تبلیغ‌های زیادی برای ورود به بورس انجام شد که صحیح نبود و مردم فکر کردند بورس مکانی است که پول را در مدت زمان کوتاهی چند برابر می کند، البته حضور مردم در بورس درست است اما باید با آگاهی و دانستن ریسک های آن انجام شود و فعالان بازار سرمایه باید از ریسک های این بازار آگاهی داشته و دید بلند مدت داشته باشند، اما متاسفانه در دولت قبل این مسائل در ابتدا به خوبی برای مردم تشریح داده نشد.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور مساله اصلی دولت را اقتصاد دانست و تشریح کرد: دولت بر این مساله تمرکز کرده است، باید مجموعه‌ای از اقدامات صورت بگیرد تا مساله اساسی اقتصاد حل شود.

 

حسینی افزود: در هفته های گذشته 48 پروژه ملی برای سرمایه گذاری انجام شد تا چرخ اقتصاد سریعتر بچرخد، دولت در برابر همه مسائل تعهدی ویژه دارد و از نظرات همه اساتید دانشگاه و نخبگان اقتصادی استفاده می کند. رئیس جمهور بارها به نمایندگان مجلس نیز که به دنبال توسعه استان ها هستند تاکید کرده اند که راهکار بدهید و دولت از تمام راهکارهای تخصصی استقبال کرده است.

 

وی ادامه داد: دولت در مدت کوتاهی نزدیک به 3 ماه و نیم، بودجه را تحویل مجلس داد تا بتوان زودتر بر اساس آن پیگیری و جلسه و تعامل با مجلس را آغاز کنند، در بحث بودجه دولت در بحث تورم و بانکداری و چاپ پول بدون پشتوانه بسیار حساس بوده و سعی دارد کم هزینه ترین کار را انتخاب کند.

 

حسینی گفت: امسال یکی از بحث های توزیع بودجه بحث آمایش سرزمینی و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی بود، با مصوبه مجلس برای کسب و کار دولت نیز این اقدامات را تسریع کرده است، اخیرا استاندار هرمزگان گزارش کار این اقدام را داده که مجوزها برای انجام پروژه و سرمایه گذاری همه آماده کار است و استانداران دیگر نیز به جد پیگیر این مساله و تلاش برای جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی هستند و دولت تمام تلاش خود را برای اقدامات کرده و هم زمان دیپلماسی اقتصادی نیز با کشورهای همسایه را توسعه داده است.

 

حسینی با اشاره به طرح رتبه بندی معلمان و مشکلات اساسی آن گفت: دولت گذشته در دقیقه 90 تعهدات جدیدی را برای این دولت ایجاد کرد، رتبه بندی از سال 90 مطرح بود اما بار مالی بر دوش این دولت افتاد و با جود بار سنگین مالی و با همان لایحه ای که دولت قبلی داده موافقت کردیم، رقم آن 20 هزار میلیارد تومان بوده که دولت اعلام کرده تا 25 هزار میلیارد تومان نیز آمادگی انجام دارد، اما با بررسی شورای نگهبان ایراداتی در خصوص میزان منابع تامین بودجه گرفته شد و این لایحه اکنون در کمیسیون آموزش مجلس برگشته و دولت آمادگی دارد با مصوبه مجلس و بر اساس همان 25 هزار میلیارد تومان در سال 1401 آن را اجرایی کند.

 

وی اضافه کرد: در بحث کارکنان دولت مشکلات زیادی وجود دارد و سازمان امور اداری و استخدامی مکلف شده است که این کار را اصلاح کند، قبلا نظام پرداخت در شرایطی قرار گرفته که هر وزارتخانه ای مستثنی شده و از آن قانون عملاً چیزی نمانده و نیاز به یک بازنگری اساسی داریم، باید یک کار اساسی ایجاد و این کار اصلاح شود الان رئیس جمهور رییس سازمان امور اداری و استخدامی را مامور اصلاح این کار کرده است.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پایان تاکید کرد: امید به آینده فراوان است و معاونت پارلمانی رئیس جمهور تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا با هماهنگی دولت و مجلس مسائل کشور به سرعت حل شود./ فازس

ارسال نظر