جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵

واگذاری اختیار حضور دانش‌ آموزان در مدارس به استان‌ها

واگذاری اختیار حضور دانش‌ آموزان در مدارس به استان‌ها به گفته حسینعلی‌ شهریاری اختیار تصمیم گیری درباره فعالیت مدارس و چگونگی حضور دانش‌آموزان در کلاس های درس در شرایط شیوع سویه امیکرون به ستاد ملی مبارزه با کرونای استان ها داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۲۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره اینکه آیا دانش‌اموزان در شرایط کنونی کرونا در کشور باید در کلاس های درس حضور داشته باشند و یا خیر گفت: اختیار تحصیل حضوری و یا غیر حضوری دانش‌آموزان به استان ها داده شده است و مسئولین این حوزه و ستاد مربوطه در استان ها با توجه به وضعیت استان خود، شرایط کرونایی را رصد می‌کنند و در این خصوص تصمیم گیری می‌کنند.

حسینعلی‌ شهریاری درخصوص فعالیت مدارس و چگونگی حضور دانش‌آموزان در کلاس های درس در شرایط شیوع سویه امیکرون کرونا ویروس گفت: اختیار تصمیم گیری درخصوص این موضوع به ستاد ملی مبارزه با کرونای استان ها داده شده است؛ برای مثال اکنون تحصیل دانش‌ آموزان در سیستان و بلوچستان به صورت غیرحضوری انجام می‌شود؛ بنابراین اختیار تحصیل حضوری و یا غیر حضوری دانش‌آموزان به استان ها داده شده است و مسئولین این حوزه و ستاد مربوطه در استان ها با توجه به وضعیت استان خود، شرایط کرونایی را رصد می‌کنند و در این خصوص تصمیم گیری می‌کنند، به این صورت نیست که بگویند تمامی مدارس باید به صورت حضوری فعال باشند.

وی افزود: در تهران هم تاجایی که اطلاع دارم اجباری برای حضور دانش‌آموزان در مدارس وجود ندارد و این امکان وجود دارد که دانش‌آموزان به صورت غیر حضوری در کلاس های درس شرکت کنند.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: متاسفانه شرایط کنونی کشور در حوزه سویه امیکرون شرایط خوبی نیست؛ پروتکل ها و توصیه های وزارت بهداشت و درمان در این خصوص اکثرا رعایت نمی‌شود و متاسفانه تجمع ها در خیلی از مواقع برگزار می‌شود؛ بنابراین لازم است مردم به توصیه ها و پروتکل ها توجه لازم را داشته باشند؛ برای مثال سعی کنند در تجمع ها شرکت نکنند و یا اگر باید حضور داشته باشند به خصوص در اماکن مسقف حتما از دو ماسک استفاده کنند، فاصله گذاری ها به خوبی رعایت شود، از ترددها و مراجعات غیر ضروری به تالارها و رستوران ها پرهیز کنند؛ چرا که مدت کوتاهی که افراد ماسک خود را از صورت برمی دارند این امکان برای ویروس فراهم می‌شود که افراد زیادی را در آن محیط مبتلا سازد.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تکمیل واکسیناسیون عمومی و دریافت آن از سوی مردم امر بسیار حائز اهمیتی است، اگرچه هنوز خیلی از افراد نسبت به دریافت واکسن مقاومت می‌کنند، بر اساس بررسی های ستاد ملی مبارزه با کرونا، فوتی ها و شدت بیماری در افرادی که واکسن دریافت نکرده‌اند نسبت به افرادی که واکسن دریافت کرده‌اند خیلی زیاد است، از سوی دیگر افرادی که سه نوبت واکسن را دریافت کرده‌اند یا بیمار نمی‌شوند و اگر هم بیمار شوند خطر مرگ، شدت بیماری و احتمال بستری شدن برای آن ها بسیار کمتر است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha