دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟
قانون جدید مهریه 98

تغییر ضمانت اجرایی مهریه / مهریه زندان ندارد

رئیس قوه قضائیه دستور داده تا تمام زندانیان مهریه آزاد شوند و دیگر ضمانت اجرایی مهریه زن، زندان نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه قانون جدید مهریه را اعلام کرده که بر اساس آن ضمانت اجرایی مهریه تغییر خواهد کرد و دیگر زندان ضمانت اجرایی مهریه نیست. بر این اساس و طبق حکم او، تمام زندانیان مهریه آزاد خواهند شد.

 

تغییر ضمانت اجرایی مهریه / مهریه زندان ندارد

تغییر ضمانت اجرایی مهریه / مهریه زندان ندارد

 

با انتصاب رئیسی به ریاست قوه قضائیه گویا موجی از اصلاحات آغاز و در حال عملیای شدن است. اوایل اردیبهشت رئیس قوه قضائیه شرحی از برنامه های خود اراده کرد که یکی از آن موارد اصلاح قانون مهریه بود و به گفته او این مساله مورد تاکید بسیاری از مراجع نیز قرار دارد و دارای تبعا اجتماعی است. در نهایت کویا با تصمیم رئیسی مهریه زندان نخواهد داشت و ضمانت اجرای آن تغییر می کند. جزئیات کامل قانون جدید مهریه از طریق همین خبر به اطلاع شما خواهد رسید.

منبع: 7 صبح

ارسال نظر