دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

مرندی:‌ تا تحریم‌ها رفع نشوند توافقی وجود نخواهد داشت

تحلیلگر سیاسی حاضر در وین در مصاحبه‌ای گفت تا زمانی که توافق هسته‌ای تضمین کننده رفع تحریم‌ها و راستی آزمایی آن نباشد، امکان دستیابی به توافق وجود نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۹ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر «محمد مرندی» تحلیلگر سیاسی حاضر در وین اتریش خبر داد که برخی از موضوعات در مذاکرات وین حل شده اما برخی دیگر همچنان پابرجا هستند.

وی که با شبکه خبری المیادین مصاحبه می‌کرد، افزود: «هیئت ایرانی امیدوار است که به زودی به توافق برسد اما هنوز اختلافات مهمی باقی مانده است»

مرندی در ادامه گفت: «تا زمانی که اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها خواسته‌های ایران و پاینبدی به توافق هسته‌ای را نپذیرند، امکان دستیابی به توافق وجود ندارد و اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها باید بپذیرند که ایران برای نقض مجدد توافق هسته‌ای امتیازی به آنها نمی‌دهد».

این تحلیلگر سیاسی افزود: «اگر آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها انعطاف و عقلانیت نشان دهند، مسائلباقی مانده را می‌تواند خیلی سریع حل کرد». 

وی ادامه داد: «از صحبت‌ غربی‌ها درباره رسیدن به 98 درصد از تفاهم‌ها شگفت زده شده‌ایم و تا زمانی که توافق هسته‌ای، تضمین کننده رفع تحریم‌ها و راستی آزمایی آن نباشد امکان دستیابی به توافق وجود ندارد».

مرندی گفت: «ضرب الاجل‌هایی که آنها درباره آن صحبت می‌کنند را نادیده گرفته و برای ما مهم نیست».

 علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز امروز (سه شنبه) در توئیتی و همزمان با ادامه دور هشتم مذاکرات وین برای رفع تحریم ها نوشت: رفع واقعی تحریم‌ها یعنی بهره‌مندی ⁧‫ایران‬⁩ از منافع اقتصادی قابل اتکاء و پایدار.

شمخانی خاطرنشان کرد: بدعهدی اثبات شده ⁧‫آمریکا‬⁩ مهمترین عامل تهدیدکننده هرگونه توافق است. وی افزود: راستی‌آزمایی و ارائه تضمین بخش لاینفک ⁧‫توافق خوب‬⁩ است.

 دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم ها از روز سه شنبه ۱۹ بهمن ماه و بعد ار تنفسی ۱۱ روزه برای مشورت هیأت ها با پایتخت ها از سر گرفته شد.جمهوری اسلامی ایران همواره بر جدیت طرف ایرانی برای حصول توافقی خوب و قابل اتکاء تأکید کرده است.

کلمات کلیدی: محمد مرندی وین
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار