مخالفت‌ها با نخست‌وزیری مجدد مصطفی الکاظمی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

مخالفت‌ها با نخست‌وزیری مجدد مصطفی الکاظمی

شخصیت‌ های سیاسی عراق بار دیگر مخالفت خود را با نخست‌ وزیری دوباره مصطفی الکاظمی اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر چهره‌های سیاسی مختلف عراقی مخالفت خود را با تجدید نخست‌وزیری «مصطفی الکاظمی» اعلام و در عین حال از عملکرد دولت او در سطوح مختلف به ویژه اقتصادی پس از تصمیمات متعددی که در دوران قدرتش اتخاذ کرده، انتقاد کردند.

«عارف عبدالجلیل» نماینده ائتلاف «دوله القانون» در گفت‌وگو با وبگاه «المعلومه» تصریح کرد که کمیته هماهنگی شیعیان عراق موسوم به «الاطار التنسیقی» (چارچوب هماهنگی) مقابل به قدرت رسیدن مجدد روسای قوای سه‌گانه به ویژه نخست‌وزیری مصطفی الکاظمی می‌ایستد به ویژه که دولت او با نقض‌های امنیتی صورت گرفته علیه کشور جز چند عکس فیسبوکی، واکنش شدیدی از خود نشان نداده است.

«راقیه عبدالجبار» عضو ائتلاف النصر نیز گفت: نیروهای حاضر در چارچوب هماهنگی نظرات منفی بسیاری را در مورد عملکرد دولت الکاظمی ثبت کرده‌اند و در مقابل نخست‌وزیری مجدد او ایستاده‌اند.

«صابر اسماعیل» سیاستمدار کُرد نیز بر ضرورت عدم تجدد دوره روسای قوای سه‌گانه تاکید کرد و گفت: «مسئولیت اخلاقی ایجاب می کند که آن‌ها مجددا به قدرت باز نگردند؛ به ویژه پس از بحران‌هایی که عراق در دوران حاکمیت این ریاست‌ها تجربه کرد».
«باسم خشان» دیگر نماینده پارلمانی عراق به عملکرد دولت الکاظمی در بخش اقتصاد انتقاد کرد و گفت: «دولت قادر به ارائه ساده‌ترین خدمات به مردم عراق نیست که یکی از آن‌ها برق است، زیرا برنام‌ ریزی ضعیف دولت و عدم آشنایی با مسائل اقتصادی باعث نابودی اکثر پرونده‌ها شده است که آخرین آن‌ها برق است».
پیشتر «حسین العقابی» رهبر ائتلاف «نهج وطنی» با اشاره به وجود فشارهای بین‌المللی و منطقه‌ای برای انتصاب مجدد الکاظمی به سمت نخست وزیری، گفته‌بود که این فشارها آزار دهنده است و طرفهای سیاسی باید قاطعانه با این فشارها مخالفت کنند.

«محمد الخالدی» رئیس حزب «بیارق الخیر» نیز گفته بود که گفت‌وگو‌ها میان طرف‌های سیاسی بر مخالفت کلی در قبال انتصاب مجدد الکاظمی به نخست وزیری در دولت آینده تاکید دارند.

همچنین «عاصفه عباس» عضو جنبش «حقوق»، با بیان اینکه کاظمی شانس بسیار پایینی برای دستیابی دوباره به سمت نخست وزیری را دارد، می‌گوید که نخست وزیر آینده با توافق میان طرف‌های سیاسی مختلف، روی کار خواهد آمد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار