جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

مخبر: مردم دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند

در جلسه کارگروه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا، با توجه به روند رو به رشد ابتلا به اومیکرون در کشور بر ضرورت تزریق دوز سوم واکسن کرونا تأکید شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۴۹۸

جلسه کارگروه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا عصر امروز (چهارشنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

در این جلسه که رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس جمعیت هلال احمر نیز حضور داشتند، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گزارشی از آخرین وضعیت کرونا در کشور و تعداد بستری‌ها و فوتی‌های ناشی از کرونا ارائه کرد.

عین‌الهی وزیر بهداشت هم‌چنین گزارشی از آخرین وضعیت رنگ‌بندی شهرهای کشور و نیز میزان واکسن‌های تزریق شده ارائه کرد و گفت: تاکنون بیش از 138 میلیون دوز واکسن در کشور تزریق شده و پوشش تزریق نوبت اول واکسن در کشور 91 درصد، نوبت دوم 81 درصد و نوبت سوم 32 درصد است.

در این جلسه همچنین وضعیت آمادگی بیمارستان‌ها در پیک ششم کرونا و درصد اشغال تخت‌های آی‌سی‌یو و تخت‌های بیمارستانی به تفکیک استان‌ها و نیز روند بستری و فوتی در گروه‌های سنی مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست همچنین با توجه به روند رو به رشد ابتلا به اومیکرون در کشور، بر ضرورت تزریق دوز سوم واکسن کرونا تأکید شد.

در ادامه این جلسه برخی پیشنهادات جهت طرح در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد این پیشنهادات برای تأیید نهایی در جلسه ستاد ملی مطرح شود./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار