درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

پیشنهاد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس برای غیرحضوری شدن مدارس

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در جلسه ستاد ملی مقابله با اشاره به همه‌گیری کرونا در کودکان، پیشنهاد کرد که آموزش در مدارس ابتدایی و متوسطه اول به صورت غیرحضوری و در متوسطه دوم و دانشگاه ها به صورت ترکیبی انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر  حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، با بیان اینکه ویروس اُمیکرون بیشتر کودکان را هدف قرار می دهد، گفت: ساده انگاری است که با این زیرساخت ها، سیستم آموزشی عالی به ویژه کودکان و نوجوانان به صورت حضوری ادامه تحصیل دهند.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌شود آموزش در مدارس ابتدائی و متوسطه اول به صورت غیرحضوری و در متوسطه دوم و دانشگاه ها به صورت ترکیبی انجام شود.

به گزارش تسنیم، در روزهای گذشته با همه‌گیری سویه اُمیکرون در کشور، آمار ابتلائات به شکل تصاعدی در حال افزایش است، به طوری که به گفته وزیر بهداشت، کشور وارد موج ششم کرونا شده است. اما از نکات قابل توجه همه‌گیری مجدد کرونا در کشور، افزایش نگران کننده تعداد کودکان نیاز به خدمات پزشکی و بستری شده در بخش‌های مراقبت‌های ویژه است. 

به گفته رئیس بیمارستان مفید تهران، افزایش کودکان مبتلا به کرونا در روزهای اخیر به حدی بوده که تمامی تخت‌های ICU ویژه کودکان این بیمارستان پر شده است. 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار