وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

پیشنهاد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس برای غیرحضوری شدن مدارس

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در جلسه ستاد ملی مقابله با اشاره به همه‌گیری کرونا در کودکان، پیشنهاد کرد که آموزش در مدارس ابتدایی و متوسطه اول به صورت غیرحضوری و در متوسطه دوم و دانشگاه ها به صورت ترکیبی انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر  حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، با بیان اینکه ویروس اُمیکرون بیشتر کودکان را هدف قرار می دهد، گفت: ساده انگاری است که با این زیرساخت ها، سیستم آموزشی عالی به ویژه کودکان و نوجوانان به صورت حضوری ادامه تحصیل دهند.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌شود آموزش در مدارس ابتدائی و متوسطه اول به صورت غیرحضوری و در متوسطه دوم و دانشگاه ها به صورت ترکیبی انجام شود.

به گزارش تسنیم، در روزهای گذشته با همه‌گیری سویه اُمیکرون در کشور، آمار ابتلائات به شکل تصاعدی در حال افزایش است، به طوری که به گفته وزیر بهداشت، کشور وارد موج ششم کرونا شده است. اما از نکات قابل توجه همه‌گیری مجدد کرونا در کشور، افزایش نگران کننده تعداد کودکان نیاز به خدمات پزشکی و بستری شده در بخش‌های مراقبت‌های ویژه است. 

به گفته رئیس بیمارستان مفید تهران، افزایش کودکان مبتلا به کرونا در روزهای اخیر به حدی بوده که تمامی تخت‌های ICU ویژه کودکان این بیمارستان پر شده است. 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار