ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها زمان انتشار دفترچه آزمون استخدام سرایدار مدرسه تکذیب افزایش تعرفه برق/ قیمت‌ها فعلاً تغییر نکرده است تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴

اعلام جرم دادستانی تهران علیه محمد مهاجری

قوه قضاییه می‌گوید تحقیقات دادسرای تهران نشان می‌دهد ادعای به کارگیری ۲۰۰ مشاور برای وزیر دولت سیزدهم فاقد مستندات است و برای منتشر کننده این خبر پرونده قضایی تشکیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 18
کد خبر: ۲۵۷۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ قوه قضاییه اعلام کرد:

با اعلام احضار محمد مهاجری به دادسرای تهران، صبح امروز این فعال رسانه‌ای برای ادای توضیحات و ارائه مدارک و مستندات خود در رابطه با ادعایی که مطرح کرده بود به دادسرای تهران مراجعه کرد.

مهاجری در مطلب خود در فضای مجازی عنوان کرده بود یکی از وزرای دولت سیزدهم حدود۲۰۰مشاور داشته است. فرد احضار شده به دادسرای تهران در توضیحات ارائه شده مبنی بر استخدام ۲۰۰ مشاور برای یکی از وزرای دولت قبل، سند و ادله کافی ارائه نکرد.

این گزارش حاکی است مهاجری در اسنادی که به دادستانی تهران برای ادعای خود ارائه کرد اسنادی مربوط به «قرارداد خرید خدمات مشاوره برای وزارت...» به همراه آورده بود که این نوع قرارداد‌ها در تمامی دستگاه‌های اجرایی مسبوق به سابقه است و دستگاه‌ها با توجه به نیاز نیروی انسانی و میزان بودجه در نظر گرفته شده از برخی افراد با توجه به خدماتی که ارائه می‌دهند در مدت زمان مشخص و ظرف زمانی خاص خرید خدمات می‌کنند که این خرید خدمات در نوع قرارداد به «قرارداد خرید خدمات مشاوره» شناخته می‌شود. این نوع از قرارداد در جلسه هیات وزیران به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی تصویب شده است.

تحقیقات به عمل آمده از مهاجری و اسناد ارائه شده از سوی او نشان می‌دهد افراد مورد اشاره نیز در استخدام برای ارائه مشاوره به وزیر دولت سابق نبوده‌اند و در ذیل وزارتخانه به کارگیری شده بودند.

همچنین این فعال رسانه‌ای در بخش دیگری از مطلب خود عددی را به عنوان مبلغ پرداختی به افراد قرارداد مشاوره‌ای درج کرده بود که این مبلغ هم به تومان درج شده بود که البته عدد صحیح به ریال بوده است.

محمد مهاجری در توییت اولیه نوشته بود (بطور متوسط هرکدام از این مشاوران ۱۳۵ میلیون) دریافت کرده‌اند که این عدد نیز ۱۳.۵ صحیح است.

با توجه به عدم ارائه مستندات کافی از سوی فرد مورد اشاره و نظر به اینکه اقدام ایشان انتشار خبر کذب بوده که منجر به تشویش اذهان عمومی شده است دادستانی تهران علیه این فرد اعلام جرم و پرونده جهت رسیدگی به شعبه بازپرسی ارجاع شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار