عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

وزارت امور خارجه آمریکا: بلینکن و لاوروف هفته آینده دیدار می کنند

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا آنتونی بلینکن آماده است تا اواخر هفته آینده با همتای روسی خود دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 18
کد خبر: ۱۲۲۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ند پرایس گفت: «وزیر امور خارجه آمریکا در سخنان امروز خود در شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد  تنها راه مسئولانه برای حل بحران اوکراین از طریق دیپلماسی و گفتگو است، لذا پیشنهاد داده که هفته آینده با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در اروپا دیدار کند. تاریخ‌های پیشنهادی برای دیدار در اواخر هفته آینده، مشروط بر آن است که روسیه تهاجم بیشتری به اوکراین نداشته باشد.»

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: «اگر روسیه در روز‌های آینده به اوکراین حمله کند، روشن خواهد شد که آن‌ها هرگز در مورد دیپلماسی جدی نبوده اند. ما به هماهنگی با متحدان و شرکای خود ادامه خواهیم داد و برای تعامل بیشتر با روسیه از طریق شورای ناتو-روسیه و سازمان امنیت و همکاری اروپا «OSCE» تلاش خواهیم کرد.»

همچنین وزارت دفاع روسیه اعلام کرد سرگئی شویگو، رئیس این وزارتخانه در اواخر امروز (جمعه) با همتای آمریکایی خود، لوید آستین تماس تلفنی خواهد داشت. بر اساس گزارش این وزارتخانه این گفتگو از سوی طرف آمریکایی انجام خواهد شد.

این تماس پس از آن صورت می‌گیرد که با وجود بیانیه مسکو مبنی بر خروج برخی از نیروهای نظامی خود در نزدیکی مرز با اوکراین، وزیر دفاع آمریکا مدعی شد برخی از نیروهای روسیه در حال نزدیک شدن به اوکراین هستند.

روز گذشته، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که نگرانی های این کشور در مورد حمله روسیه به اوکراین هنوز کاهش نیافته است و واشنگتن امیدوار است روسیه در عمل، اهداف خود را ثابت کند و وارد روند دیپلماتیک برای رسید به راه حل مسالمت آمیز در مناقشه اوکراین شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر