پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

کامالا هریس:تحریم روسیه برای آمریکا هزینه خواهد داشت

معاون رئیس جمهور آمریکا درباره تحریم روسیه گفت: هنگامی که آمریکا به اصول خود و تمام چیزهایی که عزیز می‌دارد پایبند است، نیازمند این است که گاهی اوقات خود را در مسیری قرار دهیم که ممکن است هزینه‌هایی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۳۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه بار دیگر بر احتمال حمله روسیه به اوکراین و وقوع جنگ در اروپا هشدار داد و اذعان کرد تحریم روسیه برای آمریکا هزینه خواهد داشت.

به نوشته خبرگزاری «اسوشیتد پرس»، معاون بایدن که طی دو روز گذشته از نشست امنیتی مونیخ برای هشدار به روسیه استفاده کرده است، پیش از بازگشت به واشنگتن نیز گفت: «ما از احتمال وقوع جنگ در اروپا صحبت می‌کنیم. بیاید دقیقه‌ای وقت بگذاریم و اهمیت چیزی که می‌گوییم را درک کنیم».

هریس که در این دو روز با دبیرکل ناتو، رئیس کمیسیون اروپا و رئیس جمهور اوکراین، رهبران کشورهای حوزه بالتیک، صدراعظم آلمان و نخست‌وزیر یونان درباره امنیت اروپا دیدار داشته در جمع خبرنگاران گفت:‌ «ظرف ۷۰ سال گذشته شاهد صلح و امنیت [در اروپا] بوده‌ایم. اکنون از امکان واقعی جنگ در اروپا صحبت می‌کنیم».

او در ادامه گفت «پوتین تصمیم خود را گرفته است» و اطلاعات دریافتی توسط آمریکا درباره حمله روسیه به اوکراین ظرف روزهای آینده، کاملاً موثق هستند.

معاون رئیس جمهور آمریکا اذعان کرد: «هنگامی که آمریکا به اصول خود و تمام چیزهایی که عزیز می‌دارد پایبند است، نیازمند این است که گاهی اوقات خود را در مسیری قرار دهیم که ممکن است هزینه‌هایی داشته باشد. در این وضعیت، ممکن است مسئله هزینه انرژی مطرح باشد».

این مقام آمریکایی در آخرین اظهارات خود بدون دادن وعده جدیدی گفت، در صورت حمله روسیه به اوکراین «جناح شرقی ناتو در اروپا را بیش از پیش تقویت خواهیم کرد».

نیروهای اوکراینی از روز پنجشنبه با نقض آتش‌بس درج شده در توافق مینسک، حملات توپخانه‌ای را علیه مناطق خودمختار روس زبان دونباس از سر گرفته‌اند. ظهر شنبه مقامات ناحیه «دونتسک» اعلام کردند بخش‌هایی از شمال این منطقه تحت حملات خمپاره‌ای و توپخانه‌ای قرار گرفته و عده‌ای کشته و زخمی شده‌اند.

با این وجود، سخنرانان غربی نشست امنیتی مونیخ علاوه بر چشم‌پوشی از موارد نقض آتش‌بس از سوی نیروهای اوکراینی، این حملات را «عملیات فریب» روسیه برای توجیه حمله به اوکراین توصیف کرده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار