بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

انفجار خودرو در نزدیکی یک ساختمان دولتی در شرق اوکراین + فیلم

انفجار خودرو در نزدیکی یک ساختمان دولتی در شرق اوکراین + فیلم پس از آنکه منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجار در منطقه دونتسک در شرق اوکراین خبر دادند جمهوری خلق دونتسک اعلام کرد که یک خودرو در نزدیکی ساختمانی دولتی منفجر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 18
کد خبر: ۱۲۲۷۰۴

جمهوری خلق دونتسک اعلام کرد که شامگاه روز جمعه یک خودرو در نزدیکی یک ساختمان دولتی در این منطقه منفجر شده است.

این انفجار تلفاتی را به همراه نداشته و مقام‌های این منطقه از مردم خواستند تا از محل وقوع حادثه دور شوند.

برخی منابع نیز گزارش دادند که هدف این انفجار خودروی «دنیس سیمینوف» رئیس پلیس منطقه دونتسک بوده که در این انفجار هیچگونه آسیبی ندیده است.

 رسانه‌های روسی روز جمعه گزارش‌هایی از تخلیه مناطق مسکونی بخش‌هایی از منطقه خودمختار «دونباس» و به صدا در آمدن صدای آژیر خطر منتشر کردند.

به نوشته روزنامه «مسکو تایمز»، «دنیس پوشیلین» رهبر جمهوری خودخوانده خلق دونتسک در پیامی تلویزیونی اعلام کرد تخلیه محله «روستوف» با هماهنگی «رهبران روسیه» در حال انجام است و «ابتدا زنان و کودکان و افراد سالخورده تخلیه خواهند شد».

اقدامات انجام شده برای ممانعت از تلفات غیرنظامی در پی افزایش تنش‌ها در شرق اوکراین در حالی انجام می‌گیرند که نشست امنیتی مونیخ بدون شرکت روسیه کار خود را آغاز کرده است./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار