خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

بانک مرکزی نسبت به برکناری مدیر بانکی لندن‌نشین اقدام کند

بانک مرکزی نسبت به برکناری مدیر بانکی لندن‌نشین اقدام کند نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور به تخلفات یک بانک خصوصی اشاره کرد و گفت: از بانک مرکزی و وزارت اقتصاد می‌خواهم دوتابعیتی بودن مدیرعامل این بانک را بررسی کرده و در صورت صحت موضوع وی را برکنار کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 19
کد خبر: ۱۲۲۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا صباغیان نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با اشاره به تخلفات یک بانک خصوصی و مدیرعامل لندن‌نشین آن، اظهار داشت: ما در طول سال‌های اخیر از حضور مدیران دوتابعیتی در بخش‌های مختلف سیاسی و اقتصادی کشور ضربات بسیار سنگینی را متحمل شده‌ایم.

وی افزود: نباید اجازه دهیم حضور مدیران دوتابعیتی در بخش‌های مختلف اقتصادی تکرار شود و به همین از دولت آیت‌الله رئیسی می‌خواهم نسبت به بررسی و رصد مدیران دوتابعیتی و به ویژه مدیرانی که در دولت حسن روحانی منصوب شده‌اند اقدامات نظارتی لازم صورت گیرد.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور تصریح کرد: مدیر دوتابعیتی لندن نشین قطعاً جایی در دولت آیت‌الله رئیسی ندارد چرا که می‌تواند تبعات امنیتی و اقتصادی برای نظام پولی و بانکی کشور داشته با شد.

صباغیان گفت: مدیر دو تابعیتی و استمرار حضور وی از سم مهلک برای کشورمان خطرناک‌تر است لذا از بانک مرکزی و وزارت اقتصاد می‌خواهم نسبت به بررسی دوتابعیتی بودن مدیرعامل این بانک خصوصی اقدام کرده و وی را برکنار کند و نمی‌توانیم بپذیریم یک مدیر دوتابعیتی که خانواده‌اش سال‌ها است در لندن سکونت دارند در رأس یک بانک حضور داشته باشد.

وی افزود: حضور یک مدیر دو تابعیتی در رأس یک بانک ضررهای هنگفت‌تری نسبت به حضور یک مدیر دو تابعیتی در سایر بخش‌های کشور دارد. لذا از دستگاه‌های نظارتی و امنیتی می‌خواهم هرچه سریع‌تر در این زمینه ورود کنند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار