اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟ نابودی ۲۰۰هزار تن برنج در بندر شهید رجایی واقعیت دارد؟ جزییات طرح کالابرگ الکترونیک استارت اعطای وام ۴۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه برای دهک‌های کم‌درآمد مدیرعامل تامین و تصفیه آب تهران: پنجمین سال بحران آب را داریم / تابستان سختی در پیش است جزئیات جدید از شبکه پولشویی ۵۰ هزار میلیاردی بازار موبایل 

روابط دولت با بانک مرکزی و بانک‌ها با مردم باید اصلاح شود

رئیس کل بانک مرکزی گفت: ایجاد اصلاحات اساسی در نظام بانکی در دستور کار بانک مرکزی در دوره جدید است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر،  صالح آبادی گفت: ارتباط دولت با بانک مرکزی، بانک مرکزی با بانک‌ها و بانک‌ها با مردم نیازمند اصلاحات است، رابطه دولت با بانک مرکزی در موضوعات مختلفی از جمله تنخواه، خرید ارز حاصل از صادرات نفتی و بانکدار بودن دولت تعریف شده است و لازم است برای رابطه بهینه اصلاحاتی در این زمینه انجام گیرد.

 

او می‌گوید: ارتباط بانک مرکزی با بانک‌ها در زمینه ناترازی بانک‌ها در قالب اضافه برداشت است در این حوزه نیز نیازمند اصلاحات هستیم. اگر بانک نقدینگی خود را در یک یا چند پروژه خاص حبس کند و آن پروژه از نقدینگی لازم برخوردار نباشد بانک با مشکل مواجه می‌شود و نهایتا از بانک مرکزی استقراض می‌کند، بنابراین بانک‌ها باید بخشی از دارایی‌های خود را به شکل نقد یا شبه نقد نگهداری کنند.


صاحب نظران اقتصادی در جلسه با رئیس کل بانک مرکزی، با تشریح و تحلیل موضوعات، نقش متداول بانک‌های مرکزی در دنیا برای ایجاد ثبات اقتصادی و عدم درگیری مستقیم در مقوله رشد اقتصادی، الزامات و راهکار‌های تامین مالی غیرتورمی کسری بودجه را به عنوان راهکار‌های پیشنهادی خود ارائه کردند.

 

قانون پولی و بانکی مصوب سال ۵۱ بوده و مشخص است که به دلیل به روز نبودن نمی‌تواند کارایی داشته باشد و نیاز به تدوین قوانین جدید وجود دارد، همچنین اصلاح قانون بانکداری کشور در دهه ۸۰ مطرح و اقداماتی هم برای آن انجام شد، اما سرانجامی نداشت./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
آخرین اخبار