وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

اوکراین:باید همین حالا جلوی روسیه گرفته شود

وزیر خارجه اوکراین امروز در کنفرانس امنیتی مونیخ به تکرار مواضع غرب درباره ادعای تدارک روسیه برای حمه به کشورش پرداخت و خطاب به حاضران کنفرانس گفت: «باید همین حالا جلوی روسیه گرفته شود».
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۳۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر در شرایطی که تنش‌های کشورهای غربی با روسیه بر سر اوکراین ادامه دارد، «دمیترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین در کنفرانس امنیتی مونیخ از غربی‌ها خواست که روسیه را همین حالا متوقف کنند.

به رغم اظهارنظرهای مقام‌های ارشد روسیه در رد ادعاهای کشورهای غربی درباره تدارک مسکو برای حمه به اوکراین، دیپلمات ارشد کی‌یف از غرب خواسته با انجام اقداماتی از قبیل اعمال تحریم‌ها با مسکو مقابله کنند.

به گزارش رویترز، وزیر خارجه اوکراین روز یکشنبه (امروز) در کنفرانس امنیتی مونیخ به تکرار مواضع غرب درباره ادعای تدارک روسیه برای حمه به کشورش پرداخت و خطاب به حاضران کنفرانس گفت: «باید همین حالا جلوی روسیه گرفته شود».

دمیترو کولبا خطاب به غربی‌ها افزود: «اکنون زمان اقدام کردن فرارسیده است. من رسما می‌گویم که هم اکنون همه زمینه‌ها برای اجرای حداقل بخشی از تحریم‌های آماده شده علیه روسیه وجود دارد».

درخواست وزیر خارجه اوکراین برای اعمال تحریم علی روسیه در شرایطی صورت گرفته که کشورهای غربی حامی کی‌یف پیش از این به مسکو درباره اعمال تحریم‌های شدید در صورت «تهاجم به اوکراین» هشدار داده‌اند.

مقام‌های آمریکا، انگلیس و برخی دیگر از متحدان غربی عضو ناتو طی روزهای اخیر به رغم تکذیب‌های مکرر روسیه درباره هر گونه قصد این کشور برای حمله به اوکراین، مدعی شده‌اند که مسکو در تدارک برای این حمله است.

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو پا را از این فراتر گذاشته و با رد اظهارات مقام‌های روسیه درباره خروج تعداد قابل توجهی از نیروهای نظامی این کشور از مرز اوکراین مدعی شده که مسکو نظامیان بیشتری به مرز فرستاده و در تدارک برای «حمله تمام عیار به اوکراین» است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار