ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

رزمایش نظامیان آمریکایی در نزدیکی مرزهای اوکراین

رزمایش نظامیان آمریکایی در نزدیکی مرزهای اوکراین به گفته وزیر دفاع لهستان نظامیان آمریکایی رزمایش نظامی را در نزدیکی مرزهای اوکراین آغاز کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر «ماریوس بلاسزاک» وزیر دفاع لهستان روز یکشنبه گفت نظامیان آمریکایی که اخیرا وارد لهستان شده‌اند،‌ رزمایش نظامی را در نزدیکی مرزهای اوکراین آغاز کردند.

وی در پیامی توییتری نوشت: «در تعطیلات آخر هفته، نظامیان بخش مکانیزه (ارتش لهستان) رزمایش مشترکی را در جنوب شرق لهستان با نظامیان بخش هوابرد آمریکا آغاز کردند».

آمریکا پیشتر به بهانه استقرار نظامیان روس در نزدیکی مرزهای اوکراین، نظامیان خود را روانه لهستان و رومانی کرده است.

این در حالی است که «الکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین شامگاه یکشنبه با اشاره به افزایش‌ تنش‌ها در شرق این کشور گفت که صحبت از تهاجم روسیه به این کشور طی روزهای آینده بی‌مورد است.

وی که این سخنان را طی مصاحبه‌ای عنوان می‌کرد، افزود: «اطلاعات ما،‌ آمادگی نیروهای تهاجمی روسیه برای تهاجم را ثبت نمی‌کند اما این بدان معنا نیست که اگر بخواهند،‌ طی یک یا دوهفته نتوانند این کار را انجام دهند».

وزیر دفاع اوکراین اضافه کرد: «امروز و تا این ساعت، روسیه هیچ نیروی تهاجمی در هیچ یک از شهرهای اطراف اوکراین تشکیل نداده است. بنابراین از دیدگاه من، بی مورد است که در این باره حرف زده شود که فردا یا پس فردا حمله انجام می‌شود».

آمریکا و برخی کشورهای غربی طی روزهای گذشته مدام مدعی می‌شوند که روسیه به زودی به اوکراین حمله می‌کند و اقدام به ارسال تسلیحات و مهمات به اوکراین کرده‌اند.

روسیه تاکید دارد که ارسال مهمات و تسلیحات به اوکراین سبب خواهد شد تا این کشور، بحران در مناطق شرقی خود را با زور حل کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار