وزارت نیرو استخدام می‌کند + جزییات افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه خود را جدا کنند ایران خودرو: تولید سورن پلاس به‌زودی متوقف می‌شود دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور: بخشی از سد‌های کشور در آستانه بحران قرار گرفته‌اند زمان واریز معوقات بازنشستگان / معوقات کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ / کاهش قیمت سکه مبلغ جدید یارانه نقدی برای دهک‌های اول تا نهم اعلام شد / زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ آخرین قیمت ارز‌ها در بازار تجاری / کاهش نرخ دلار مدیرعامل ایران خودرو: بدون افزایش قیمت، نمی‌توانیم خودرو بفروشیم قیمت دلار مبادله‌ای، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ معامله ۵۹۰ کیلوگرم شمش طلا و نقره در بورس کالا قیمت جدید طلا و سکه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ گمرک: تمامی ممنوعیت‌ها برای واردات تلفن همراه برداشته شد اطلاعیه بانک مرکزی درباره بانک آینده

افزایش سهم ارز چین در پرداخت های جهانی

بر اساس داده‌های جامعه جهانی ارتباطات مالی بین بانکی (سوئیفت)، سهم پرداخت‌های جهانی به یوان از ۲.۷ درصد ثبت شده در ماه دسامبر به ۳.۲ درصد افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۳۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از راشاتودی، بر اساس داده‌های جامعه جهانی ارتباطات مالی بین بانکی (سوئیفت)، یوان، پول ملی چین، در ماه ژانویه جایگاه خود را به عنوان چهارمین ارز پرکاربرد برای معاملات جهانی حفظ کرد.

پرداخت‌های بین المللی به یوان با رسیدن به رکورد ۳.۲ درصد از سهم بازار، از رکورد قبلی خود در سال ۲۰۱۵ عبور کرد و پس از دلار آمریکا، یورو و پوند انگلیس قرار گرفت.

دلار که در ماه ژانویه رتبه اول را حفظ کرد، شاهد کاهش سهم خود از بازار بود و از ۴۰.۵ درصدی که در ماه دسامبر ثبت شده بود به ۳۹.۹ درصد کاهش یافت.

سهم یورو از پرداخت‌های جهانی کاهش یافت اما در جایگاه دوم باقی ماند. در عین حال، سهم پرداخت‌های جهانی به یوان از ۲.۷ درصد ثبت شده در ماه دسامبر به ۳.۲ درصد افزایش یافته است.

طبق گزارش‌ها، معاملات انجام شده به یوان طی سه ماه گذشته افزایش یافته چرا که صندوق‌های بین‌المللی دارایی‌های اوراق قرضه دولتی چین را افزایش داده و سهم آن‌ها را به بالاترین رقم رسانده‌اند.

علاوه بر این، شرکت گازپروم نفت، تولیدکننده گاز روسیه نیز اعلام کرد که قصد دارد یوآن را به جای دلار آمریکا به عنوان روش پرداخت سوخت هواپیماهای روسی در فرودگاه های چین بپذیرد که این امر ارزش پول چین را تقویت کرد.

در اوایل هفته جاری میلادی، یی گانگ، رئیس بانک مرکزی چین، از اقتصادهای نوظهور خواست استفاده از ارزهای محلی در تجارت را ترویج کنند.

پیش از این درخواست مشابهی از سوی مقامات اندونزی برای کاهش اتکا به دلار آمریکا و جلوگیری از آسیب ناشی از اقدام فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای کاهش محرک‌های اقتصادی، مطرح شده بود./مشرق

کلمات کلیدی: ارز چین
ارسال نظر
آخرین اخبار