اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

چین:تلاش های خوبی در زمینه کاهش اختلافات در وین صورت گرفته است

چین:تلاش های خوبی در زمینه کاهش اختلافات در وین صورت گرفته است مذاکره کننده ارشد چین در مذاکرات وین گفت:سرگرم کاهش اختلافات هستیم و تلاش‌های خیلی خوبی در این زمینه جریان دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۳۰۵۹

به گزارش راهبرد معارصر رئیس هیات چین عصر یکشنبه پس از دیدار با هیات ایرانی در وین در چارچوب هشتمین دور مذاکرات رفع تحریم‌ها اظهار داشت که تلاش‌های خیلی خوبی برای کاهش اختلافات جریان دارد.

وانگ کوان مذاکره کننده ارشد چین هنگامی که از هتل کوبورگ خارج می‌شد به خبرنگار اعزامی ایرنا گفت: سرگرم کاهش اختلافات اختلافات هستیم و تلاش‌های خیلی خوبی در این زمینه جریان دارد.

دقایق قبل میخائیل اولیانوف مذاکره کننده ارشد روسیه هم در اظهار نظری به خبرنگار ایرنا گفت که نوعی انتظار بر فضای گفت‌وگو حاکم است و دست یابی به توافق نهایی امکان پذیر است.

قریب به اتفاق هیات‌ها اذعان دارند که مذاکرات به مرحله نهایی رسیده و توافق نهایی در دسترس است. گفت‌وگوها اینک در شرایطی قرار دارد که موفقیت یا شکست آن صرفا به تصمیمات سیاسی طرف‌های غربی بستگی دارد. اگر طرف‌های غربی تصمیمات لازمی را که به آن آگاه هستند، اتخاذ نمایند، می‌توان چند موضوع باقی‌مانده را حل کرده و ظرف چند روز به توافق نهایی دست یافت.

هیأت ایرانی بر اساس اصول و دستورالعمل‌ها پیشنهادات و خواسته‌های روشن خود در موضوعات باقی‌مانده را روی میز قرار داده است و اکنون توپ کاملا در زمین طرف‌های غربی است.

علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران هفته پیش با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: بعد از هفته‌ها مذاکرات فشرده، بیش از هر زمان به توافق نزدیک شده‌ایم اما تا وقتی درباره همه‌چیز توافق نشده باشد، درباره هیچ چیز توافق نشده است.

وی با بیان اینکه «‌واقع‌بینی، خودداری از زیاده‌خواهی و توجه به تجربه ۴ سال گذشته لازمه تحقق این هدف است» افزود: زمان تصمیم‌گیری طرف‌های مذاکراتی ما فرا رسیده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار