قرارداد نظامی یک میلیارد دلاری آمریکا با کویت-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

قرارداد نظامی یک میلیارد دلاری آمریکا با کویت

وزارت خارجه آمریکا با قرارداد یک میلیارد دلاری نظامی این کشور با کویت موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۵۴۳

به گزارش راهبردمعاصر، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که وزارت خارجه این کشور موافقت خود را با قرارداد یک میلیارد دلاری برای ساخت مجموعه ستادی وزارت دفاع کویت اعلام کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، آژانس همکاری امنیتی-دفاعی پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) روز سه شنبه (دیروز) در نامه‌ای به کنگره آمریکا از موافقت وزارت خارجه این کشور برای انجام یک قرارداد نظامی یک میلیارد دلاری با کویت خبر داد.

طبق این گزارش، پنتاگون اعلام کرد، طبق این قرارداد قرار است آمریکا به دولت کویت برای طراحی و ساخت مجموعه ستادی وزارت دفاع کویت و تجهیزات مربوطه کمک کند.

بنا بر اعلام این وزارتخانه، اجرای این قرارداد به اعزام نیرو‌های دولتی یا نمایندگان پیمانکاران آمریکایی به کویت برای مدت حداکثر هفت سال به منظور ارائه مدیریت و نظارت بر ساخت و ساز نیاز دارد.

وزارت دفاع آمریکا همچنین اعلام کرد، هنوز هیچ شرکت یا پیمانکاری برای اجرای این پروژه یک میلیارد دلاری تعیین نشده است.

طبق قوانین آمریکا، قرارداد‌های فروش تسلیحاتی یا ارائه کمک‌های نظامی این کشور با کشور‌های خارجی باید به اطلاع کنگره این کشور برسد تا در صورت عدم مخالفت قانونگذاران، ان قرارداد شکل اجرایی به خودش بگیرد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار