دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد کلاهبرداری ۳ نفر در پوشش مأموران اداره آب خوزستان در محاصره گرمای سوزان؛ شوش با ۴۹ درجه در صدر سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند سامانه انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری ۱۴۰۴ فعال شد ترافیک پرحجم در محور‌های مواصلاتی مازندران/ محدودیت اعمال نمی‌شود گردوخاک شدید در راه است؛ طوفان غبار ۳ روزه ایران را فرا می‌گیرد دادستان قزوین: برای واقعه درگیری ماموران شهرداری در بلوار شهید سلیمانی پرونده تشکیل و طرفین احضار شدند کسری ۹۰ میلیمتری بارش‌ها/بحران کم بارشی در ۴۶۵ شهر کشور آمار جالب جنسیتی از برترین‌های کنکور ۱۴۰۴ وضعیت آب و هوای کشور طی ۵ روز آینده / کاهش نسبی دما در این مناطق انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا فردا؛ جزئیات انتخاب رشته مجازی پذیرایی در جلسات دفاع ممنوع شد جزئیات ظرفیت پذیرش ۵ گروه آزمایشی کنکور اعلام شد شناسایی گروهک تروریستی در سیستان با سامانه ایرانی «سبب»

آخرین اخبار از انتصابات در آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش درباره استفاده از توانمندی بانوان در انتصابات گفت: معاون آموزش ابتدایی و رئیس سازمان سمپاد فعلا تغییر نمی‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «در انتصابات جدید آموزش و پرورش از خانم‌ها خبری نیست؟»، اظهار کرد: بخش اعظمی از پرسنل آموزش و پرورش، بانوان هستند. در حال حاضر معاون آموزش ابتدایی و رئیس سازمان استعداد‌های درخشان، خانم هستند.

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا مدیران فعلی خانم تغییر نمی‌کنند؟»، گفت: فعلا به آن‌هایی که هستند، نگفتیم که تشریف ببرند و در حال انجام کارشان هستند چه آن‌هایی که در استان‌ها و چه آن‌هایی که در وزارتخانه فعالیت می‌کنند.

* در گزینه‌های پیشنهادی، نام بانوان هم مطرح می‌شود

نوری ادامه داد: در انتصابات، گزینه‌های متعددی مطرح می‌شوند که در گزینه‌های پیشنهادی، نام بانوان هم مطرح می‌شود.

وی در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه «آیا در انتصابات مدیران کل آموزش و پرورش، بانوان هم حضور خواهند داشت؟»، افزود: همانطور که اشاره کردم به توانمندی‌های بانوان در انتصابات توجه داریم و گزینه‌های مطرح شده چه خانم و چه آقا، بررسی می‌شود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده