مشاور وزیر آموزش و پرورش منصوب شد-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

مشاور وزیر آموزش و پرورش منصوب شد

وزیر آموزش و پرورش در حکمی، حمیدرضا خان محمدی را به عنوان مشاور وزیر منصوب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، در متن حکم یوسف نوری، آمده است: با توجه به تعهد و تجارب ارزنده و شایستگی جناب عالی و لزوم فعال سازی و راهبری ظرفیت‌های مختلف در حوزه محرومیت زدایی و همچنین فعالیت‌های جهادی در ارتقای سطح تربیت و آموزش به ویژه در مناطق کم برخوردار کشور با اولویت مناطق مرزی و عشایری به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور وزیر منصوب می‌شوید.

امید است با توکل و استعانت از پیشگاه خداوند متعال، پیروی از منویّات و مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و پیگیری سیاست‌های رئیس جمهور محترم، با در نظر داشتن مفاد بیانیه گام دوم انقلاب، سیاست‌های کلی ایجاد تحول در آموزش و پرورش، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و قوانین و مقررات و جلب همکاری اعضای شورای معاونان و مدیران کل استان‌ها، در تحقق برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم موفق و مؤید باشید.

در این راستا، رعایت اصول «عدالت محوری»، «روحیه انقلابی»، «مردم داری»، «پاکدستی و فسادستیزی» و «قانون مداری» دولت مردمی، الزامی است.

انتظار می‌رود که ضمن در نظر قراردادن مفاد بیانیه گام دوم انقلاب و سیاست‌های کلی ایجاد تحول در آموزش و پرورش با تشکیل قرارگاه عملیاتی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر، در پیگیری موارد ذیل با رویکرد راهبری و نظارت اهتمام داشته باشید.

ارتقای عدالت تربیتی در ابعاد کمی همگانی و الزامی و عدالت کیفی با رعایت تفاوت‌های فردی جنسیتی، فرهنگی و جغرافیایی.

تسهیل فرایند‌های اتصال ظرفیت‌های خارج از آموزش و پرورش در مناطق کم برخوردار.

فعال سازی ظرفیت‌های مختلف خیرین، مسئولیت‌های اجتماعی، گروه‌های مردمی و جهادی و نهاد‌های انقلابی و خدمت رسان.

نیاز سنجی و اولویت بندی در تأمین و تخصیص منابع برای ارتقای شاخص‌های عدالت آموزشی در مناطق مرزی و عشایری، روستا‌ها و حاشیه شهرها.

استعدادیابی در مناطق کم برخوردار، تولید و اجرای برنامه‌های درسی اختصاصی و ایجاد موقعیت‌های یادگیری.

ارتقای کمی و کیفی منابع مختلف آموزشی و تربیتی مناطق کم برخوردار از جمله منابع انسانی و مالی.

مدیریت تحقق مطالبات اسناد بالادستی در زمینه عدالت آموزشی.

متمرکز سازی منابع مختلف درون و بیرون سازمانی در قرار گاه به منظور رسیدن به اهداف.

اولویت بندی و اقدام سریع و به هنگام در تأمین و تخصیص منابع آموزشی و تربیتی و ساخت فضا‌های مناسب آموزشی و نیز توزیع متوازن و هدفمند منابع آموزش و پرورش با هدف محرومیت زدایی و توسعه عدالت تربیتی./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار