رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

جدیدترین اخبار از طرح انضباط بخشی به موتورسواران در پایتخت

جانشین رئیس پلیس راهور پایتخت از توقیف روزانه هزار موتورسیکلت در طرح انضباط بخشی به تردد موتورسواران در پایتخت خبر داد و گفت: ۲۵ موتورسیکلت به پارکینگ منتقل شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور در جمع خبرنگاران در خصوص اجرای طرح انضباط بخشی تردد موتورسواران در سطح معابر شهر تهران گفت: همکاران بنده در پلیس راهور تهران بزرگ از ابتدای اجرای این طرح که از روز شنبه در ۱۰۰ نقطه از شهر تهران آغاز شده است روزانه بیش از هزار دستگاه موتورسیکلت متخلف را متوقف و در محل‌های از پیش تعیین شده به صورت ساعتی توقیف م. کنند.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: این طرح در تمامی مناطق، بزرگراه‌ها و خطوط ویژه انجام می‌شود و تخلفات این موتورسواران طبق مقررات اعمال قانون شده و پس از پایان مدت زمان توقیف چنانچه از نظر قضائی و سرقت مشکل و موردی نداشتند تحویل متصرف و مالک آن‌ها در همان محل می‌شود.

سرهنگ موسوی پور گفت: در مدت سه روزه از آغاز طرح تنها ۲۵ دستگاه موتورسیکلت به وسیله کفی به پارکینگ منتقل شدند و دلیل آن هم عدم مراجعه راکبین موتورسیکلت به محل توقیف و یا نقص مدارک بوده است.

وی ادامه داد: با آغاز طرح انضباط بخشی موتورسواران در شهر تهران ۴ دستگاه موتورسیکلت سرقتی توسط عوامل راهور کشف شده است که ۱ مورد آن به همراه سارق بوده که تحویل عوامل انتظامی شد.

این مقام انتظامی افزود: راکبین موتورسیکلتی که پس از طی ساعات توقیف ۱۲ ساعته جهت تحویل گرفتن موتورسیکلت خود مراجعه می‌کنند می‌بایست مدارک کامل خود را شامل، کارت موتور، گواهینامه و بیمه نامه معتبر ارائه نمایند تا نسبت به تحویل موتورسیکلت به آن‌ها اقدام شود.

سرهنگ موسوی پور بیان داشت: راکبینی که پس از مدت توقیف ۱۲ ساعته جهت تحویل موتورسیکلت توقیفی خود مراجعه نکنند موتور آن‌ها از طریق کفی به پارکینگ منتقل می‌شود و این افراد باید جهت ترخیص موتورسیکلت خود برابر مقرراتی که ستاد ترخیص اعلام کرده است با ارائه مدارک هویتی و مالکیتی و تسویه حساب دیون دولتی، جهت ترخیص موتورسیکلت خود اقدام کنند.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تفاوت این طرح با طرح موتوریار اذعان داشت: در آن طرح راکب موتورسیکلت در تقاطع‌ها، میادین و معابر و محل تخلف و با پوشیدن کاور مخصوص کنار همکاران بنده در بحث آموزش و مباحث ترافیکی حضور داشتند و به راکبین دیگر در خصوص تخلفات تذکر می‌دادند و آن طرح فرآیند دیگری را طی می‌کرد و برابر دستور مراجع و مقام قضائی به نوعی از مجازات‌های جایگزین استفاده می‌شد، ولی در طرح انضباط بخشی موتورسواران دیگر این اتفاق نمی‌افتد.

وی در خصوص عمده تخلفاتی که پلیس در این طرح با آن‌ها برخورد می‌کند گفت: عبور از چراغ قرمز، حرکات مخاطره آمیز، حرکت در جهت خلاف مسیر عبور، عبور از پیاده رو، عبور از خط ویژه، تخلفات پلاک، مخدوشی پوشش پلاک و فاقد پلاک، حمل بار‌های نامتعارف، رانندگی بانوان و فاقدین گواهینامه موتورسیکلت، رانندگی بدون مدارک (کارت بیمه گواهینامه)، ایجاد آلودگی صوتی و صدا‌های ناهنجار از جمله مواردی است که با آن برخورد خواهد شد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار