غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

سفر آیت‌الله رئیسی به قطر زمینه ساز تحرک بخشی به روابط فیمابین

امیرعبداللهیان در دیدار با وزیر خارجه قطر، سفر رئیسی به دوحه و رایزنی‌های انجام‌شده با امیر قطر را زمینه‌ساز تحرک‌بخشی به روابط فیمابین خواند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به همراه رئیس جمهور اسلامی ایران در قطر به سر می‌برد، بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در دیدار با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، آخرین تحولات روابط دو کشور در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و موضوعات مربوط به ایرانیان مقیم قطر را مورد گفت‌وگو قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با قدردانی از حسن ضیافت دولت قطر در زمینه میزبانی از رئیس جمهور کشورمان و هیأت همراه و همچنین برگزاری موفق نشست سران اوپک گازی، به ظرفیت‌های موجود در حوزه همکاری‌های دو کشور در بخش‌های اقتصادی و تجاری اشاره کرد و سفر رئیس جمهور به قطر و دیدار و گفت‌وگوهای مهم انجام شده با امیر قطر را زمینه ساز تحرک بخشی به روابط فیمابین برشمرد.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار اهمیت تبادل نظر رئیس جمهور کشورمان و امیر قطر را مورد اشاره قرار داد و بر ضرورت اجرای تصمیمات مقامات عالیه دو کشور تأکید کرد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر در این دیدار همچنین موضوعات و تحولات مهم مرتبط با گفت‌وگوهای وین و همچنین موضوعات منطقه‌ای از جمله مسائل مربوط به افغانستان و یمن را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر