غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

سفر آیت‌الله رئیسی به قطر زمینه ساز تحرک بخشی به روابط فیمابین

امیرعبداللهیان در دیدار با وزیر خارجه قطر، سفر رئیسی به دوحه و رایزنی‌های انجام‌شده با امیر قطر را زمینه‌ساز تحرک‌بخشی به روابط فیمابین خواند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به همراه رئیس جمهور اسلامی ایران در قطر به سر می‌برد، بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در دیدار با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، آخرین تحولات روابط دو کشور در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و موضوعات مربوط به ایرانیان مقیم قطر را مورد گفت‌وگو قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با قدردانی از حسن ضیافت دولت قطر در زمینه میزبانی از رئیس جمهور کشورمان و هیأت همراه و همچنین برگزاری موفق نشست سران اوپک گازی، به ظرفیت‌های موجود در حوزه همکاری‌های دو کشور در بخش‌های اقتصادی و تجاری اشاره کرد و سفر رئیس جمهور به قطر و دیدار و گفت‌وگوهای مهم انجام شده با امیر قطر را زمینه ساز تحرک بخشی به روابط فیمابین برشمرد.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار اهمیت تبادل نظر رئیس جمهور کشورمان و امیر قطر را مورد اشاره قرار داد و بر ضرورت اجرای تصمیمات مقامات عالیه دو کشور تأکید کرد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر در این دیدار همچنین موضوعات و تحولات مهم مرتبط با گفت‌وگوهای وین و همچنین موضوعات منطقه‌ای از جمله مسائل مربوط به افغانستان و یمن را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار