گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

امیر قطر وارد تهران شد+ فیلم

تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر دقایقی قبل وارد تهران شد و مورد استقبال مخبر معاون اول رئیس جمهور قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 12
کد خبر: ۱۳۳۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر به منظور انجام سفری یک روزه و در رأس یک هیأت بلندپایه سیاسی و اقتصادی و در پاسخ به دعوت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی دقایقی قبل وارد تهران شد و در بدو ورود مورد استقبال محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور قرار گرفت.





دیوان امیری قطر امروز (پنجشنبه) در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر این کشور در سفری رسمی به دعوت «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران به تهران سفر کرده و در دیدار با رئیس‌جمهور و مقامات ارشد ایران درباره تقویت همکاری دو جانبه در تمامی زمینه‌ها، مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی مشترک بحث و تبادل نظر خواهد کرد.

براساس اعلام دیوان امیری قطر، هیأتی رسمی امیر قطر را در این سفر همراهی می‌کند.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران سفر امیر قطر به تهران را تأیید کرد و درباره مباحث مطرح شده مبنی بر وساطت امیر قطر بین ایران و آمریکا گفت: این سفر در دستورکار است و بزودی انجام می‌شود و در پاسخ به سفر دکتر رئیسی انجام می‌شود و حاکی از روابط بسیار نزدیک ایران و همسایگان است و این رفت و آمد‌ها حاکی از سیاست حسن همسایگی ایران است. دستورکار سفر امیر قطر قطعا دستورکار دوجانبه و منطقه‌ای و رایزنی درباره موضوعات بین‌المللی است. ایران و ۱+۴ در یک طرف جوی قرار دارند و آمریکا در طرف دیگر جوی و احتیاج به وساطت بین ایران و ۱+۴ نباشد. ضمن این‌که قطر همواره همراه جمهوری اسلامی ایران در راستای احقاق حقوقش بوده است.

گفتنی است آیت‌الله رئیسی اسفند ماه سال گذشته سفری دو روزه به قطر داشت و ضمن دیدار با امیر قطر در نشست اوپک گازی هم شرکت کرد./فارس

ارسال نظر