رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد دیدار فرماندهان نیروی هوایی آمریکا و رژیم اسرائیل  کاخ سفید نتیجه معاینه پزشکی ترامپ را اعلام کرد عملیات مرگبار گردان‌های قسام علیه نیرو‌های اسراییل در شرق شهر رفح دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی وزیر دفاع آمریکا گفت‌و‌گو‌ها با ایران را سازنده توصیف کرد سرنگونی پهپاد و حمله راکتی به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل  بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

هشدار دونتسک درباره حمله قریب‌الوقوع اوکراین

رهبر یکی از جمهوری‌های خودمختار شرق اوکراین ضمن هشدار درباره حمله قریب‌الوقوع اوکراین گفت، هیچ نیروی روسی در این ناحیه حضور ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر «دنیس پوشیلین» رهبر جمهوری خودمختار دونتسک روز چهارشنبه درخصوص حمله قریب‌الوقوع اوکراین به این ناحیه روس‌زبان هشدار داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پوشیلین در جمع خبرنگاران گفت: «دشمن در حالت تهاجمی قرار دارد. اوکراین هر لحظه ممکن است حمله‌ای را ترتیب دهد».

او در ادامه مدعی شد، در خاک این جمهوری که استقلال آن روز دوشنبه از سوی مسکو اعلام شده، در حال حاضر هیچ نیروی نظامی از روسیه حضور ندارد.

پوشیلین با این حال گفت: «اما در صورتی که شاهد خشونت از سوی اوکراین باشیم چنین چیزی ممکن است. اسنادی که امضا کرده‌ایم به ما اجازه می‌دهد [از ارتش روسیه] درخواست کمک کنیم».

بعد از تصمیم «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه برای به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک از اوکراین، رسانه‌ها گزارش دادند پوتین به ارتش روسیه دستور داده برای انجام مأموریت «حفاظت از صلح»، وارد مناطق دونتسک و لوهانسک، در شرق اوکراین شود.

برخی رسانه‌های غربی با انتشار ویدئویی مدعی شدند اولین یگان‌های ارتش روسیه در حال ورود به جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک هستند.

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بامداد سه‌شنبه در این‌باره ادعا کرد: «اعزام نیروهای حافظ صلح پوتین به دونتسک و لوهانسک تجاوز آشکار به اوکراین و نقض تمامیت ارضی و حاکمیت آن است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار