ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

کارآمدی ۱۰۰ درصدی واکسن جدید کرونا در برابر ابتلای شدید

واکسنی کووید۱۹ که شرکت‌های داروسازی سانوفی و گلاکسواسمیت کلاین برای مقابله با کووید ۱۹ ابداع کرده اند از شدید شدن این بیماری هنگام ابتلا فرد و بستری شدن وی در بیمارستان جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، این شرکت‌ها داده‌های مربوط به تحقیقات واکسن را به رگولاتور‌ها ارائه کرده اند. به گفته سانوفی (فرانسوی) و گلاکسو اسمیت کلاین (انگلیسی) داده‌های آزمایش بالینی واکسن نشان می‌دهد تزریق ۲ دز از واکسن «سانوفی-GSK» از ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ و بستری شدن فرد در بیمارستان به میزان ۱۰۰ درصد جلوگیری می‌کند. به گفته آن‌ها ایمنی واکسن نیز در حد مناسب است.

در این میان یک تحقیق جداگانه نشان داد هنگامیکه از واکسن مذکور به عنوان بوستر برای افرادی استفاده می‌شود که قبلاً یک دز از واکسن دیگری را دریافت کرده اند، سطح آنتی بادی خنثی کننده ویروس در بدن دریافت کننده ۱۸ تا ۳۰ بار افزایش می‌یابد.

هرچند به نظر می‌رسد تاثیرگذاری محصول سانوفی-گلاکسو در جلوگیری از ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ و بستری شدن با واکسن‌های مبتنی بر فناوری mRNA یکسان است، اما در جلوگیری از بروز علائم بیماری پس از ابتلای فرد به کووید ۱۹ کارآمدی کمتری دارد. این دو شرکت ادعا کرده بودند تاثیرگذاری واکسن در جلوگیری از ظهور علائم کووید ۱۹ در فرد ۵۸ درصد است.

این در حالی است که هم اکنون بیش از ۱۰ میلیارد دز واکسن کووید ۱۹ در جهان تزریق شده است. این امر نشان می‌دهد تقاضا برای واکسن جدید این بیماری مربوط به کشور‌های فقیرتر و همچنین طرح‌های تزریق واکسن بوستر خواهد بود.

واکسن سانوفی- گلاکسو چند مزیت بر نمونه‌های فعلی دارد. نخست آنکه می‌توان واکسن مذکور را در دمای یخچال نگهداری کرد، بنابراین حمل ونقل و ذخیره سازی آن از واکسن‌های mRNA فعلی راحت‌تر است. همچنین این محصول مبتنی بر فناوری پروتئین نوترکیب ساخته شده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار