کارآمدی ۱۰۰ درصدی واکسن جدید کرونا در برابر ابتلای شدید-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

کارآمدی ۱۰۰ درصدی واکسن جدید کرونا در برابر ابتلای شدید

واکسنی کووید۱۹ که شرکت‌های داروسازی سانوفی و گلاکسواسمیت کلاین برای مقابله با کووید ۱۹ ابداع کرده اند از شدید شدن این بیماری هنگام ابتلا فرد و بستری شدن وی در بیمارستان جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، این شرکت‌ها داده‌های مربوط به تحقیقات واکسن را به رگولاتور‌ها ارائه کرده اند. به گفته سانوفی (فرانسوی) و گلاکسو اسمیت کلاین (انگلیسی) داده‌های آزمایش بالینی واکسن نشان می‌دهد تزریق ۲ دز از واکسن «سانوفی-GSK» از ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ و بستری شدن فرد در بیمارستان به میزان ۱۰۰ درصد جلوگیری می‌کند. به گفته آن‌ها ایمنی واکسن نیز در حد مناسب است.

در این میان یک تحقیق جداگانه نشان داد هنگامیکه از واکسن مذکور به عنوان بوستر برای افرادی استفاده می‌شود که قبلاً یک دز از واکسن دیگری را دریافت کرده اند، سطح آنتی بادی خنثی کننده ویروس در بدن دریافت کننده ۱۸ تا ۳۰ بار افزایش می‌یابد.

هرچند به نظر می‌رسد تاثیرگذاری محصول سانوفی-گلاکسو در جلوگیری از ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ و بستری شدن با واکسن‌های مبتنی بر فناوری mRNA یکسان است، اما در جلوگیری از بروز علائم بیماری پس از ابتلای فرد به کووید ۱۹ کارآمدی کمتری دارد. این دو شرکت ادعا کرده بودند تاثیرگذاری واکسن در جلوگیری از ظهور علائم کووید ۱۹ در فرد ۵۸ درصد است.

این در حالی است که هم اکنون بیش از ۱۰ میلیارد دز واکسن کووید ۱۹ در جهان تزریق شده است. این امر نشان می‌دهد تقاضا برای واکسن جدید این بیماری مربوط به کشور‌های فقیرتر و همچنین طرح‌های تزریق واکسن بوستر خواهد بود.

واکسن سانوفی- گلاکسو چند مزیت بر نمونه‌های فعلی دارد. نخست آنکه می‌توان واکسن مذکور را در دمای یخچال نگهداری کرد، بنابراین حمل ونقل و ذخیره سازی آن از واکسن‌های mRNA فعلی راحت‌تر است. همچنین این محصول مبتنی بر فناوری پروتئین نوترکیب ساخته شده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده