ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

کارآمدی ۱۰۰ درصدی واکسن جدید کرونا در برابر ابتلای شدید

واکسنی کووید۱۹ که شرکت‌های داروسازی سانوفی و گلاکسواسمیت کلاین برای مقابله با کووید ۱۹ ابداع کرده اند از شدید شدن این بیماری هنگام ابتلا فرد و بستری شدن وی در بیمارستان جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، این شرکت‌ها داده‌های مربوط به تحقیقات واکسن را به رگولاتور‌ها ارائه کرده اند. به گفته سانوفی (فرانسوی) و گلاکسو اسمیت کلاین (انگلیسی) داده‌های آزمایش بالینی واکسن نشان می‌دهد تزریق ۲ دز از واکسن «سانوفی-GSK» از ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ و بستری شدن فرد در بیمارستان به میزان ۱۰۰ درصد جلوگیری می‌کند. به گفته آن‌ها ایمنی واکسن نیز در حد مناسب است.

در این میان یک تحقیق جداگانه نشان داد هنگامیکه از واکسن مذکور به عنوان بوستر برای افرادی استفاده می‌شود که قبلاً یک دز از واکسن دیگری را دریافت کرده اند، سطح آنتی بادی خنثی کننده ویروس در بدن دریافت کننده ۱۸ تا ۳۰ بار افزایش می‌یابد.

هرچند به نظر می‌رسد تاثیرگذاری محصول سانوفی-گلاکسو در جلوگیری از ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ و بستری شدن با واکسن‌های مبتنی بر فناوری mRNA یکسان است، اما در جلوگیری از بروز علائم بیماری پس از ابتلای فرد به کووید ۱۹ کارآمدی کمتری دارد. این دو شرکت ادعا کرده بودند تاثیرگذاری واکسن در جلوگیری از ظهور علائم کووید ۱۹ در فرد ۵۸ درصد است.

این در حالی است که هم اکنون بیش از ۱۰ میلیارد دز واکسن کووید ۱۹ در جهان تزریق شده است. این امر نشان می‌دهد تقاضا برای واکسن جدید این بیماری مربوط به کشور‌های فقیرتر و همچنین طرح‌های تزریق واکسن بوستر خواهد بود.

واکسن سانوفی- گلاکسو چند مزیت بر نمونه‌های فعلی دارد. نخست آنکه می‌توان واکسن مذکور را در دمای یخچال نگهداری کرد، بنابراین حمل ونقل و ذخیره سازی آن از واکسن‌های mRNA فعلی راحت‌تر است. همچنین این محصول مبتنی بر فناوری پروتئین نوترکیب ساخته شده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار