دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

جزئیات همسان سازی درصد جانبازان ستاد کل نیرو‌های مسلح با بنیاد شهید

رییس بنیاد شهید گفت: جلساتی با ستادکل نیرو‌های مسلح برگزار کرده ایم و برنامه‌هایی داریم تا درصد جانبازان ستاد کل نیرو‌های مسلح با بنیاد شهید همسان شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه مشاهده می‌کنیم برخی از جانبازان نیرو‌های مسلح درصد جانبازی که نیرو‌های مسلح به آن‌ها داده است با درصد جانبازی بنیاد شهید تفاوت دارد، آیا برنامه‌ای برای این همسان سازی دارید یا خیر گفت: حرف شما کاملاً درست است، این تفاوت مشاهده می‌شود و البته زیبنده نیست.

وی افزود: ما در بنیاد شهید بالای ۷۰ درصد به جانبازی درصد نمی‌دهیم و بالای ۷۰ درصد را جانبازان ویژه تلقی می‌کنیم.

رئیس بنیاد شهید گفت:، اما در نیرو‌های مسلح بعضاً دیده شده مواردی مانند ۸۰ درصد یا حتی صددرصد جانبازی هم به فردی اطلاق شده است.

وی گفت: دلیل این موضوع متفاوت بودن کمیسیون‌های پزشکی است که در این زمینه برنامه‌هایی داریم و با ستاد کل نیرو‌های مسلح صحبت کرده ایم تا کمیسیون پزشکی را مشترک برگزار کنیم.

وی گفت: برگزاری مشترک این کمیسیون‌ها موجب می‌شود تا درصد‌ها همسان شوند.

قاضی زاده هاشمی گفت: البته این را بگویم که قوانین بر اساس درصدی است که بنیاد شهید اعلام می‌کند و باید ستاد کل نیرو‌های مسلح با ما در این زمینه هماهنگ شود نه اینکه بنیاد شهید با آن‌ها هماهنگ شود./مهر

ارسال نظر