پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

خطیب زاده: ایرانیان حاضر در اوکراین مکان یاب‌های خود را روشن کنند

سخنگوی وزارت خارجه گفت: از ایرانیان حاضر در اوکراین می‌خواهیم مکان‌یاب‌های خود را روشن کنند و برای ما اطلاعات بفرستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، سعید خطیب زاده اعلام کرد: علیرغم تلاشی که برای خروج دانشجویان ایرانی از اوکراین داشتیم با مشکلات خاصی رو به رو هستیم.

به گفته وی، در حال تلاش برای خروج ایرانی‌ها از اوکراین از مرز‌های لهستان، مجارستان و رومانی هستیم.تعداد کمی از ایرانیان در کی یف باقی مانده‌اند که آن‌ها را به مناطق امن برده‌ایم.

خطیب زاده گفت: اگر تعداد قابل توجهی از ایرانی‌ها به مرز لهستان رفته باشند، آن‌ها را فردا با پرواز اختصاصی به کشور باز می‌گردانیم.بیش از ۲۰۰ دانشجو با هماهنگی سفارت سوار قطار شدند و به مرز‌های غربی در حال اعزام هستند.در مرز لهستان با اوکراین بیشترین تجمع دانشجویان را شناسایی کرده ایم.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه تاکنون نزدیک به ۱۰۰ نفر به ورشو اعزام شده اند؛ پیوسته با خانواده‌های دانشجویان در ارتباط هستیم.تمرکز ما بر انتقال ایرانیانی است که نزدیک به مرز‌ها هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار