چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

سناتور آمریکایی: باید مدل تحریم‌های ثانویه ایران بر روسیه اجرا شود

سناتور آمریکایی: باید مدل تحریم‌های ثانویه ایران بر روسیه اجرا شود سناتور جمهوریخواه آمریکایی خواستاراعمال فشار اقتصادی بر روسیه همانند مدل تحریم‌های ثانویه ایران شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر یک سناتور جمهوریخواه آمریکایی روز یکشنبه خواستار اعمال فشار اقتصادی بر روسیه همانند مدل تحریم‌های ثانویه ایران شد.

«پت تومی» سناتور جمهوریخواه از ایالت پنسیلوانیا در توییتی در این زمینه نوشت: «ما می‌توانیم برخی از بانک‌های روسیه را از سوئیفت قطع کنیم. اما برای به زانو در آوردن اقتصاد روسیه، باید همه بانک‌های روسیه را از اقتصاد جهانی منزوی کنیم. این امر مستلزم تحریم‌های ثانویه به سبک ایران است که بانک‌های خارجی را مجبور می‌کند بین تجارت با آمریکا یا روسیه یکی را انتخاب کنند.»

یک سناتور تندروی جمهوریخواه دیگر آمریکا نیز با انتقاد از رئیس جمهور ایالات متحده، خواستار اقدام مشابه علیه ایران و قطع دسترسی روسیه به نظام مالی سوئیفت شد.

«تام کاتن»، سناتور جمهوریخواه اهل ایالت آرکانزاس در گفت‌وگو با شبکه خبری «فاکس نیوز» گفت، ایالات متحده می‌تواند روسیه را از نظام مالی سوئیفت حذف کند، حتی اگر اروپا مایل نباشد.

وی در ادامه گفت که اروپا در مورد ایران نیز مایل به قطع دسترسی به سوئیفت نبود، اما در نهایت مجبور شد.

کاتن اظهار داشت: «می‌توان روسیه را از سوئیفت نیز حذف کرد. ما در دوران ترامپ با ایران همین کار را کردیم، علیرغم اینکه متحدان اروپایی ما نیز نمی‌خواستند این کار را انجام دهند. ما قدرت برداشتن این گام‌ها را داریم. اما جو بایدن حاضر به انجام این کار نیست.»

خبرگزاری «رویترز» در این زمینه به نقل از یکی از رؤسای بانک‌های مرکزی منطقه یورو گزارش کرد که تا چند روز آینده، در مورد قطع دسترسی روسیه به سامانه سوئیفت تصمیم گیری خواهد شد.

این رئیس بانک مرکزی که نخواست نامش فاش شود، گفت: «موضوع سوئیفت یک موضوع چند روزه است که در اندک زمان کوتاه حل می‌شود.»

«اینگریدا سیمونیته»، نخست وزیر لیتوانی روز شنبه گفت که شرکای غربی در حال نزدیک شدن به توقف دسترسی روسیه به سیستم پرداخت بین بانکی جهانی، سوئیفت هستند. رئیس جمهور اوکراین نیز گفت که «ماریو درگی» نخست وزیر ایتالیا در گفت‌و‌گوی تلفنی با وی از قطع دسترسی روسیه به سیستم پرداخت بین المللی، سوئیفت حمایت کرده است.

غرب به رهبری آمریکا قصد دارد با حربه تحریم‌ها روسیه را بابت عملیات در اوکراین تنبیه کند، اقدامی که با واکنش‌های منفی نیز مواجه شده از جمله وزیر خارجه چین در گفت‌و‌گو با همتای آلمانی، با «تحریم‌های یکجانبه» علیه روسیه مخالفت کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار