نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

بلاروس نیروی نظامی به اوکراین اعزام می‌کند

بلاروس نیروی نظامی به اوکراین اعزام می‌کند در ادامه تلاش‌های غرب برای دامن زدن به تنش‌های اوکراین، یک مقام آمریکایی مدعی شده است که بلاروس امروز (۹ اسفند ماه) برای حمایت از روسیه، نیروی نظامی به اوکراین اعزام می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تلاش‌های ایالات متحده آمریکا برای دامن زدن به تنش‌های میان روسیه و اوکراین، یکی از مقام‌های دولت آمریکا شب گذشته (یکشنبه) به وقت محلی اعلام کرد که بلاروس قصد دارد امروز (دوشنبه ۲۸ فوریه، ۹ اسفند ماه) نظامیانی را برای حمایت از عملیات نظامی ویژه مسکو به اوکراین اعزام کند.

روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در این خصوص گزارش کرد، یک مقام ارشد دولت آمریکا که خواست نامش فاش نشود، گفت: «واضح است که مینسک هم‌اکنون تعمیمی از کرملین است».

اظهارات این مقام آمریکایی در شرایطی مطرح شده است که بلاروس در در جریان عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین که روز پنجشنبه (پنجم اسفند ماه) آغاز شد، تلاش خود را برای میانجیگری میان مسکو و کی‌یف به کار گرفته است.

اوایل روز یکشنبه، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که کی‌یف و مسکو اولین مذاکرات دیپلماتیک از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین را در مرز اوکراین با بلاروس برگزار خواهند کرد.

سفیر اوکراین در سازمان ملل روز گذشته در بیانیه‌ای در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: «اگر نتیجه این مذاکرات صلح و پایان جنگ باشد، خوشحال خواهیم شد، اما باز هم تأکید می‌کنم، ما تسلیم نخواهیم شد. ما تسلیم نمی‌شویم. ما یک وجب از خاک خود را واگذار نمی‌کنیم».

از آنجایی که اوکراین و کشور‌های غربی تاکنون حاضر به ارائه تضمین‌های امنیتی به روسیه نشده‌اند، عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین همچنان برای پنجمین روز ادامه دارد و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز گذشته به نیرو‌های بازدارنده هسته‌ای کشورش اعلام آماده‌باش داد.

از طرف دیگر، کشور‌های اروپایی تمامی تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا فشار‌ها به روسیه را افزایش دهند و در اقدامی کشور‌های عضو اتحادیه اروپا روز گذشته اعلام کردند که حریم هوایی خود را بر روی پرواز‌های روسیه خواهند بست و بودجه خرید تسلیحات را برای اوکراین تأمین کنند و چندین کشور از جمله ایالات متحده نیز متعهد شدند که دسترسی روسیه به سامانه بین بانکی سوئیفت را قطع کنند.

با این حال مقام‌های روسیه تأکید کرده‌اند که تسلیم تحریم‌های غرب نخواهند شد و از قبل برای تحریم‌های یکجانبه غرب آمادگی داشته‌اند و تدابیری را برای این شرایط اتخاذ کرده‌اند و همچنین متعهد شده‌اند که اقدامات متقابلی را در پیش بگیرند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار