جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

آمریکا تا زمانی کشوری را همراهی می‌کند که بتواند آن را غارت کند

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: به هیچ وجه به آمریکا نباید اعتماد کرد چون آمریکا تا جایی که می‌خواهد از کشوری بهره برداری و غارت کند، با آن کشور همراه است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام محمدتقی رهبر عضو جامعه روحانیت مبارز ،‌ در پاسخ به سوالی درخصوص دوگانگی برخورد غرب‌گرایان درقبال کشتار غیرنظامیان یمن و همچنین کشته شدگان اوکراینی جنگ کنونی روسیه و اوکراین، گفت: یمن کشوری مسلمان و شیعه است و تجاوز آل سعود را چندین سال است که دارد و پیغمبر اکرم(ص) می فرمایند «کسی که فریاد استغاثه مسلمانی را بشنود و جواب ندهد مسلمان نیست».

 

* وظیفه اسلامی ما دفاع از مسلمانان یمن است

وی افزود: در فلسطین و برخی کشورهای دیگر هم همین‌طور است و جایی که مسلمانان مورد تعرض هستند، وظیفه اسلامی ما دفاع از آنان است و جمهوری اسلامی ایران درمورد ماجراهای اخیر اوکراین به عنوان وظیفه انسانی، توصیه به خویشتن‌داری کرده و حمایت از اتباع خود را مورد پیگیری قرار داده است.

 

رهبر با بیان اینکه ایران درمورد افغانستان تا جایی که توانست این موضع را گرفت که مردم افغانستان نباید مورد تعرض از هر طرفی قرار بگیرند،‌ تصریح کرد: مردم افغانستان زمانی از طرف شوروی سابق و بعدا نیز از سمت‌ آمریکا مورد تعرض واقع شدند ولی سیاست ایران تا آنجا که ممکن باشد، تنش زدایی و عقلانی است.

 

* به هیچ وجه به آمریکا نباید اعتماد کرد

عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اتکای رئیس جمهور اوکراین به غرب و عدم دریافت کمک از کشورهای غربی بیان داشت: به هیچ وجه به آمریکا نباید اعتماد کرد چون آمریکا تا جایی که می خواهد از کشوری بهره برداری و غارت کند، با آن کشور است ولی فقط به منافع ملی خود نگاه می‌کند.

وی ضمن اشاره به اینکه ما هم در مذاکرات وین طبق تاکیدات رهبر انقلاب،‌ محکم و استوار از موضع ایران دفاع می‌کنیم، گفت: اگر گفتکوهای وین به مصالح کشور انجام شود، مطلوب است واگر نشد،‌ نباید به هیچ وجه به وعده های آمریکا اعتماد کرد و باید با استواری، صراحت و قدرت ایستاد و از حق دفاع کرد و اگر مذاکرات به نتیجه نرسید، به توانمندی‌های خودمان اتکا می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار