نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

واکنش وزیر دفاع انگلیس به دستور پوتین برای آماده باش نیرو‌های بازدارنده اتمی

واکنش وزیر دفاع انگلیس به دستور پوتین برای آماده باش نیرو‌های بازدارنده اتمی «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس به آماده‌باش نیرو‌های بازدارنده اتمی روسیه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که تنش‌های کشور‌های غربی با روسیه بر سر اوکراین همچنان خبرساز است، واکنش مقام‌های انگلیسی به دستور ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه برای آماده‌باش نیرو‌های بازدارنده اتمی این کشور ادامه دارد.

بعد از اظهارات روز گذشته «بوریس جانسون» نخست‌وزیر این کشور به دستور ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه برای آماده‌باش نیرو‌های بازدارنده اتمی این کشور، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس روز دوشنبه (امروز) هم به این فرمان واکنش نشان داد.

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس، روز یکشنبه دستور ولادیمیر پوتین برای آماده‌باش نیرو‌های بازدارنده اتمی روسیه را برای «ایجاد سردرگمی و انحراف از واقعیاتی خواند که در اوکراین می‌گذرد» و «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس روز دوشنبه (امروز) ضمن اظهارنظر درباره این دستور، مواضع روسیه را محکوم کرد.

رئیس‌جمهور روسیه روز گذشته بعد از دیدار با «سرگئی شویگو» وزیر دفاع و «گراسیموف» رئیس ستاد کل ارتش روسیه و گفتگو درباره اوکراین، به وزارت دفاع روسیه دستور داد نیرو‌های بازدارنده اتمی در حالت آماده باش قرار بگیرند.

به گزارش رویترز، بن والاس وزیر دفاع انگلیس در مصاحبه با «رادیو تایمز» مدعی شد: «ما باید نگران باشیم که کشوری مانند روسیه معتقد است که قوانین شامل آن‌ها نمی‌شود، خواه حمله به اوکراین باشد یا استفاده از عامل اعصاب در سالزبری، اما اساساً یک عامل بازدارنده همان چیزی است که بازدارنده است».

این مقام ارشد دولت انگلیس در واکنش به دستور ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه به وزارت دفاع این کشور برای آماده‌باش نیرو‌های اتمی بازدارنده ادعا کرد: «هر اندازه که او (ولادیمیر پوتین) ممکن است درباره اوکراین جاه‌طلب باشد، (اما) من فکر نمی‌کنم که بخواهد وارد این فضا (استفاده از سلاح اتمی) شود».

از سوی دیگر، وزارت دفاع انگلیس درباره وضعیت تحولات اوکراین اظهارنظر جدیدی کرد و مدعی شد، «پیشروی روسیه در کی‌یف به دلیل شکست‌های لجستیکی و مقاومت شدید اوکراین کاهش یافته است». این وزارتخانه همچنین ادعا کرد: «پیشروی نیرو‌های زمینی روسیه در شمال کی‌یف توسط نیرو‌های اوکراینی که از فرودگاه هوستومل دفاع می‌کنند، کند شده است».

ادعای وزارت دفاع انگلیس در شرایطی مطرح شده که آخرین خبر‌ها نشان می‌دهد، در پنجمین روز آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در این کشور، درگیری‌ها همچنان ادامه دارد. طبق اعلام وزارت دفاع روسیه، نیرو‌های روسی شهر‌های «بردیانسک» و «انرهودار» اوکراین را تحت کنترل درآورده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار