توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

بیانیه نماینده یهودیان ایران برای روز قدس

سیامک مره‌صدق نماینده یهودیان ایران در مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای از همه یهودیان عالم خواست تا با راهپیمایی در روز قدس تضاد خود را با صهیونیسم سیاسی و جنایتکار به جهانیان نشان دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده یهودیان ایران در مجلس با صدور بیانیه‌ای عنوان کرد که تا رهایی بیت‌المقدس شریف فاصله زیادی نمانده است.


سیامک مره‌صدق نماینده یهودیان ایران در مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای از همه یهودیان عالم خواست تا با راهپیمایی در روز قدس تضاد خود را با صهیونیسم سیاسی و جنایتکار به جهانیان نشان دهند.

 

متن بیانیه نماینده یهودیان ایران در مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:

 

ایرانیان کلیمی امسال نیز شرکت در راهپیمایی روز قدس را وظیفه ملی و دینی خود دانسته و با شرکت در این راهپیمایی عظیم همبستگی همه موحدان جهان در مبارزه با استکبار و صهیونیسم اشغالگر را مکررا به نمایش خواهند گذاشت.

 

در شرایطی که دشمن مستکبر تمامی توان خود را بر علیه منافع ملی ملت شریف ایران به صحنه آورده، تمامی اقشار ملت بزرگوار ایران با پیروی از اوامر رهبر معظم انقلاب همراه با هم و یکپارچه بر سر آمریکا و اسرائیل اشغالگر فریاد خواهند زد.

 

اطمینان داریم که تا رهایی بیت‌المقدس شریف از چنگال ناپاکان و آزادی کامل ملت قهرمان فلسطین فاصله زیادی نمانده است و محور مقاومت با پیروی از پدر معنوی موحدان جهان (مقام معظم رهبری) به زودی پیروزی خود را جشن خواهند گرفت.

 

از همه موحدان جهان و به‌ویژه یهودیان آزاده درخواست می‌کنم در این راهپیمایی حضور یابند، به‌ویژه حضور یهودیان آزاداندیش تاکیدی مجدد بر تضاد آشتی‌ناپذیر یهودیت نبوی با صهیونیسم سیاسی جنایتکار خواهد بود.

 

سیامک مره‌صادق

نماینده کلیمیان ایران در مجلس شورای اسلامی

 

منبع: فارس

ارسال نظر