درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

انتقال قدرت از غرب به شرق به‌تدریج در حال انجام است

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس گفت:‌ انتقال قدرت از غرب به شرق به‌تدریج در حال انجام است و ایران یک کشور آسیایی است که با حضور در سازمان شانگهای و با متحد شدن با اتحادیه اوراسیا می‌تواند در این قدرت آسیایی سهیم شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۳۰۴

سرلشکر یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در آیین رونمایی از دستاوردهای علمی و پژوهشی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس اظهار داشت: کتابی با عنوان «تغییر بزرگ در سال 2050» از سوی مجله اکونومیست منتشر و در ایران ترجمه شده است و در آن کتاب آمده است که تا آن سال، اسلام به‌لحاظ جمعیتی اول، مسیحیت دوم و بودایی سوم خواهد شد، همچنین در این کتاب آمده است که بیشتر مردم خداباور خواهند بود، اما بیشتر حکومت‌ها در دست لائیک‌ها باقی خواهد بود.

وی با بیان اینکه در آن کتاب آمده است که تا آن سال قدرت آسیایی شکل خواهد گرفت، ادامه داد: انتقال قدرت از غرب به شرق به‌تدریج در حال انجام است. ایران یک کشور آسیایی است که با حضور در سازمان شانگهای و با متحد شدن با اتحادیه اوراسیا می‌تواند در این قدرت آسیایی سهیم شود و علاوه بر اینکه قدرت مهمی در غرب آسیا خواهد شد، به یکی از قدرت‌های آسیا تبدیل می‌شود، امیدواریم در این فرآیند با هوشمندی مسئولان از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب در تمامی حوزه‌ها حرکت کنیم.

سرلشکر صفوی همچنین در خصوص پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس گفت: این پژوهشگاه در بخش‌های دفاع مقدس، جبهه مقاومت، امنیت داخلی و جنگ‌های نامنظم و توسعه پدافند داخلی در سطح راهبردی با چهار پژوهشکده و یک مرکز دایرةالمعارف فعالیت دارد. پژوهش‌های این پژوهشگاه کاربردی است.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس خاطرنشان کرد: مراکز پژوهشی متعددی در کشور وجود دارد و ما موازی‌کاری انجام نمی‌دهیم. آثار پژوهشی این پژوهشگاه و دایرةالمعارف به زبان‌های زنده دنیا ترجمه خواهد شد.

وی همچنین خبر داد که تاکنون 58 پروژه پژوهشی کلان انجام شده است و گفت: از همکاری پژوهشگران استقبال می‌کنیم.
سرلشکر صفوی با بیان اینکه در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سلیمانی بالاترین سطح پژوهشی در رابطه با پنج حوزه فعالیتی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس را بر عهده داریم، گفت: انجام پژوهش‌ها دارای کارفرما از نیروهای مسلح است و البته کار موازی با سایر پژوهشگاه‌ها هم انجام نمی‌دهیم.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس افزود: پژوهش‌های این پژوهشگاه توسط ۱۹ گروه پژوهشی در چهار پژوهشکده امنیت داخلی، جنگ‌های نامنظم، دفاع مقدس، جبهه مقاومت و دایرةالمعارف دفاع مقدس انجام داده است؛ از سوی دیگر بیش از ۴۰ توافق‌نامه پژوهشی نیز با مراکز کشوری و لشکری دارد و تا سال آینده هم یک جلد از دایرةالمعارف دفاع مقدس را منتشر خواهد کرد./فارس

ارسال نظر