شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

پامپئو:بایدن شراکت با روسیه برای رسیدن به توافق با ایران را قطع کند

وزیر امور خارجه سابق آمریکا گفت:رئیس‌جمهور بایدن- شراکت با روسیه برای رسیدن به توافق با ایران را قطع کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا طی پیامی در توییتر از دولت کشورش خواست همکاری با دولت روسیه برای رسیدن به توافق با ایران در خصوص برجام را متوقف کند.

مایک پامپئو نوشت: «رئیس‌جمهور بایدن- شراکت با روسیه برای رسیدن به توافق با ایران را قطع کنید. وقتی چین و روسیه با شما در یک سوی میز در حال مذاکره "علیه ایران" قرار دارند دارید آمریکا و اسرائیل را به خطر می‌اندازید.»

پامپئو در سمت رئیس سیا و وزیر خارجه آمریکا در دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا تلاش زیادی کرد به مشارکت کشورش در برجام خاتمه دهد. ترامپ بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» علاوه بر بازگرداندن تحریم‌های متوقف‌شده ذیل این توافق و اعمال تحریم‌های جدید به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز مانند ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورد.

تئوری ترامپ این بود که این سیاست‌ها می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را به مذاکره بر سر توافقی جدید به جای «برجام» وادار کند. او روز ۲۰ ژانویه سال گذشته میلادی در حالی از قدرت کنار رفت که در تحقق این هدف شکست خورده بود. ترامپ به دلیل نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش از سوی منتقدانش آماج انتقادات تند قرار گرفت.

دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» ضمن اعتراف به اینکه سیاست فشار حداکثری شکست خورده گفته قصد دارد ایالات متحده را به برجام بازگرداند، اما تا به حال از انجام اقدامات لازم برای بازگشت به این توافق خودداری کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر