ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم

مصاحبه ضد ایرانی پامپئو با شبکه سعودی «العربیة»

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با یک شبکه خبری سعودی به اظهارات ضد ایرانی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 17
کد خبر: ۱۳۸۷۶۰

«مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا مدعی شد که نظام ایران متشکل از «مذهب‌سالارهای شیطانی» است که هدف آنها نابودی آمریکا و اسرائیل است.

 

وی که با شبکه خبری العربیه سعودی صحبت می‌کرد، از رویکرد دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در زمینه تعامل با کشورهای غرب آسیا انتقاد کرد.

 

پامپئو در این مصاحبه گفت: «ما می‌دانیم رژیم ایران کیست. آنها مذهب سالارهای شیطانی هستند که قصد نابودی ملت آمریکا و اسرائیل را دارند».

 

رئیس اسبق سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) در این مصاحبه با اشاره به رویکرد دولت کنونی آمریکا در مذاکره با ایران برای بازگشت به توافق هسته‌ای، اضافه کرد: «ما نباید با آنها مذاکره کنیم که در ازای وعده‌ای زودگذر برای کُند کردن برنامه غنی‌سازی و برنامه تسلیحاتی، چه میزان پول بدهیم».

 

وزیر خارجه سابق آمریکا گفت: «ما می‌دانیم که آنها (ایران) نخستین بار درباره تاریخچه برنامه (هسته‌ای) دروغ گفتند. علت اینکه ما چرا با کسانی که درباره برنامه هسته‌ایشان دروغ گفته‌اند مذکره کنیم، فراتر از من است».

 

وزیر خارجه سابق آمریکا گفت: «ما می‌دانیم که آنها (ایران) نخستین بار درباره تاریخچه برنامه (هسته‌ای) دروغ گفتند. علت اینکه ما چرا با کسانی که درباره برنامه هسته‌ایشان دروغ گفته‌اند مذکره کنیم، فراتر از من است».

 

وی در پاسخ به قطعنامه‌ای که اخیرا توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران منتشر شده، گفت که این قطعنامه خوب بوده و باید ماه‌ها پیش منتشر می‌شده است.

 

پامپئو خواستار به کارگیری مکانیزمی شد تا اطمینان حاصل شود که ایران به پایبندی به NPT‌ بازگردد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار