ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر

رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر وزارت خارجه قطر اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور و همتای ایرانی او درباره آخرین تحولات مربوط به مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین گفتگو کرد‌ه‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۵۱۱

به گزارش راهبردمعاصر، وزارت امور خارجه قطر، بعدازظهر امروز (چهارشنبه)، از گفت‌و‌گوی تلفنی میان «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر امور خارجه این کشور و حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی او خبر داد.

بنابر این اعلام، دو طرف در این گفتگو که امروز صورت گرفته است، به روابط دوجانبه پرداخته‌اند و آخرین تحولات منطقه‌ای و جدیدترین تحولات مربوط به مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین را مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند.

وزارت امور خارجه قطر همچنین اضافه کرد که دو طرف افزون بر موارد یادشده، درباره مسائل مورد اهتمام مشترک نیز تبادل نظر کرده‌اند.

دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران از روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن ماه و بعد از تنفسی ۱۱ روزه برای مشورت هیأت‌ها با پایتخت‌هایشان با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) در پایتخت اتریش از سر گرفته شد و از آن زمان تاکنون در سطوح و قالب‌های مختلف در حال برگزاری است.

پیش از این، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در مذاکرات رفع تحریم‌های ایران دوشنبه شب در توییتی ضمن اشاره به پیشرفت‌های حاصل‌شده در این گفتگو‌ها گفت تا زمانی که بر سر همه چیز توافق حاصل نشود بر سر هیچ چیز توافق نشده است.

«سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز اخیرا با تاکید بر لزوم تکرار نشدن خروج آمریکا از برجام، گفت که ثابت‌شده [نقشه‌های دوم]آمریکا توخالی است. خطیب زاده بامداد سه‌شنبه در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر در این خصوص اظهار داشت: «آمریکا از برجام خارج شده است. ما باید مطمئن شویم که این اتفاق تکرار نمی‌شود».

وی سپس با کنایه به اظهارات غربی‌ها مبنی بر داشتن نقشه دوم در صورت حاصل نشدن توافق در وین، گفت: «هر کسی نقشه دوم خود را دارد، اما ثابت‌شده [نقشه‌های دوم]آمریکا توخالی است. لفاظی‌ها و بلوف‌زنی‌ها جواب نداده و نخواهد داد. تصمیمات جواب می‌دهند. توافق در دسترس است، اگر کاخ سفید تصمیم بگیرد. ایران [به توافق]تمایل دارد، اما برای همیشه صبر نمی‌کند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار