دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

جزییات دیدار وزرای امور خارجه ایران و قطر

وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای قطری در چین تصریح کرد: آمریکا می‌بایست از زیاده‌خواهی دست بردارد تا هفته‌ها تلاش فشرده طرف‌های مختلف در وین به نتیجه لازم در زمینه بازگشت همه طرف‌ها به تعهدات خود منتهی شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 30
کد خبر: ۱۲۷۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر امروز (چهارشنبه) در حاشیه نشست همسایگان افغانستان آخرین تحولات در حوزه همکاری‌های دو کشور، مسائل منطقه و مذاکرات وین مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار که در حاشیه سومین نشست وزرای امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان انجام شد با تاکید بر ظرفیت های موجود در حوزه همکاری‌های فیمابین خصوصا در بخش اقتصادی، ضرورت پیگیری توافقات بین دو کشور و اجرایی ساختن آن را مورد تاکید قرار داد.

امیرعبداللهیان همچنین ‌با تشریح شرایط حاضر در گفت‌وگوهای وین، نهایی شدن توافق در این زمینه را نیازمند واقع بینی طرف آمریکایی ذکر و تاکید کرد: آمریکا می‌بایست از زیاده خواهی دست بردارد تا هفته‌ها تلاش فشرده طرف‌های مختلف در وین به نتیجه لازم در زمینه بازگشت همه طرف‌ها به تعهدات خود منجر شود.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با محکوم کردن برگزاری نشست اجلاس شرارت در فلسطین اشغالی( النقب)،این اجلاس را خیانتی بزرگ به آرمان فلسطین خواند و رژیم صهیونیستی را مشکل اصلی جهان اسلام معرفی کرد که متاسفانه برخی کشورها در اقدامی خائنانه عادی سازی روابط خود با این رژیم را به رغم  تعارض  با آرمان‌های والای مسلمانان جهان در خصوص قدس شریف و فلسطین، دنبال می‌کنند.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار با تاکید بر ضرورت فعال سازی روابط فیمابین در بخش روابط دو جانبه، از حضور فعال کشورمان در نشست دوحه ( دوحه فروم) قدردانی کرد.

مقام قطری با تاکید مجدد بر اهمیت ترتیبات امنیت منطقه‌ای با حضور جمهوری اسلامی ایران و ابراز امیدواری برای شکل گیری گفت‌وگوهای جدی در این زمینه در منطقه، در خصوص آخرین تحولات مذاکرات وین نیز با وزیر امور خارجه کشورمان به تبادل نظر پرداخت.

وزیر امور خارجه ایران امروز همچنین با وزرای خارجه پاکستان، ترکمنستان، اندونزی و روسیه نیز دیدار و گفت وگو کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار