رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد

لغو همه تحریم‌ها و راستی‌آزمایی، شرط هر توافقی است

لغو همه تحریم‌ها و راستی‌آزمایی، شرط هر توافقی است نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به مذاکرات لغو تحریم گفت: اگر قرار باشد توافقی انجام شود حتما باید موضوع لغو کامل تحریم‌ها، راستی آزمایی و علاوه بر آن دستیابی به سطح بالاتری از توانمندی‌ها برای ایران لحاظ شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به مذاکرات لغو تحریم گفت: آنچه که کاملا مشهود است این موضوع است که عده‌ای در دولت‌های قبلی چه در موضع مسئولیت و چه به‌عنوان رهبری فکری بخشی از جریانات سیاسی، دائما بر این طبل می‌کوبیدند که اگر ما وارد مذاکره بشویم به دستاوردهای عظیم می‌رسیم.

 

وی افزود: امروز پس از گذشت حدود یک دهه از مذاکرات و به طور مشخص دو دور دولت یازدهم و دوازدهم کاملا مشهود است که آن ایده و آن ادعاها قرین واقعیت‌ و حقیقت‌ نبود، بلکه ما در طول چند سال گذشته عمدتا مطابق خواست غربی‌ها مذاکرات را‌‌‌‌‌‌‌‌ ادامه داده‌ایم، اما دستاوردی برای کشور ما و دستاوردی برای منافع ملی نداشتیم.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: به نظر می‌رسد که درس‌های مذاکراتی اکنون باید در بالاترین سطح مورد توجه مذاکره کنندگان فعلی باشد و به همین جهت است که مجلس یازدهم با تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو کامل تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران به دنبال حفظ و حراست از منافع ملی ایران است.

 

مقتدایی خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد توافقی انجام شود حتما باید موضوع لغو کامل تحریم‌ها، راستی آزمایی و علاوه بر این دستیابی به سطح بالاتری از توانمندی‌ها برای ایران لحاظ شود و ما بتوانیم به گونه‌ای رفتار کنیم که منفعت بیشتری برای مردم حاصل شود.

 

وی در پایان گفت: در مجموع می توان گفت مذاکراتی که در دولت قبل پایه گذاری شد حائز عبرت و درسی است که امروز در مذاکرات دور نهم باید میوه آن درس چیده شود و آن این است که ما باید به خودمان اعتماد کنیم نه به دشمنانی که نمی‌خواهند کاری جلو برود و بدعهد و پیمان‌شکنند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار