نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

انتقاد زلنسکی از مخالفت ناتو با منطقه پرواز ممنوع در اوکراین

انتقاد زلنسکی از مخالفت ناتو با منطقه پرواز ممنوع در اوکراین رئیس جمهور اوکراین از مخالفت پیمان ناتو با اعمال منطقه پرواز ممنوع بر فراز آسمان این کشور انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که اوکراینی‌ها در حال بیرون راندن دشمن از حومه کی یف هستند.

«ولادیمیر زلنسکی» گفت: نمی‌توانم بفهمم چرا متحدان ما تصمیم اعمال منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین را اتخاذ نمی‌کنند.

وی افزود: ما در جلسه شورای امنیت بستن حریم هوایی اوکراین و آغاز عملیات حفظ صلح را خواستار شدیم. نشست روز جمعه ناتو نشست ضعیف و بی انسجامی بود. ناتو عمداً با اعمال منطقه پرواز ممنوع در آسمان اوکراین مخالفت می‌کند.

این در حالی است که وزیر امور خارجه آمریکا هم پیش از این گفته بود که ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین به جنگ با روسیه منجر خواهد شد و واشنگتن نمی‌خواهد به این شکل عمل کند.

آنتونی بلینکن در نشست وزرای خارجه ناتو گفت که ایالات متحده همچنان برای تشدید تحریم‌ها علیه مسکو و نیز راهکار‌های دیپلماتیک با روسیه درباره حل و فصل بحران اوکراین آمادگی دارد.

وزیر خارجه آمریکا همچنین افزود که واشنگتن در کاهش میزان نفت در بازار منفعت راهبردی ندارد، اما اعمال تحریم علیه بخش انرژی روسیه را بعید نمی‌داند.

آنتونی بلینکن همچنین از روسیه خواست تا عملیات نظامی در نزدیکی مراکز هسته‌ای اوکراین را متوقف نماید.

وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت که کاخ سفید از کنگره خواسته است تا با کمک ۱۰ میلیارد دلاری جهت حمایت از اوکراین موافقت کند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار